Despre Dexcom

Misiunea Dexcom

Fondată în 1999, Dexcom Inc. este lider în transformarea îngrijirii și managementului diabetului prin furnizarea tehnologiei de monitorizare continuă a glucozei (CGM) pentru a ajuta pacienții și profesioniștii din domeniul sănătății să gestioneze mai bine diabetul. Încă de la începuturi, compania s-a concentrat pe a oferi tehnologii mai bune pentru pacienți, aparținători și medici, oferind soluții care sunt cele mai bune în clasă – în timp ce împuternicim comunitatea persoanelor cu diabet să preia controlul asupra diabetului zaharat.

Povestea Dexcom

Înființată în 1999, cu sediul central în USA San Diego, California, Dexcom a devenit un lider al tehnologiei de îngrijire a diabetului.

Am lucrat pentru a face managementul diabetului mai bun de mult timp. Am lansat compania noastră în 1999 și primul nostru CGM în 2004. Când am început, singura modalitate de a măsura nivelurile glicemiei era să ne luăm informația cu glucometrul din sangele capilar din degete. Ne-a oferit o informație instantanee, nu o poveste, ceea ce a făcut dificilă înțelegerea nivelurilor și tendințelor noastre de glucoză în timp sau senzația de control al diabetului nostru.

În 2015, Dexcom a devenit prima companie care a oferit un sistem CGM cu aplicatie pentru telefonul mobil, permițând monitorizarea nivelului de glucoză pe un smartphone compatibil

În 2016, Dexcom si-a extins operațiunile dincolo de USA și a introdus tehnologia avansată de monitorizare CGM în multe alte țări din întreaga lume.

Astăzi, Dexcom continuă să crească atât în ceea ce privește disponibilitatea, cât și accesibilitatea, aducând cea mai avansată tehnologie CGM sutelor de mii de utilizatori de sisteme Dexcom CGM din întreaga lume.

Împuternicim persoanele să preia controlul asupra sănătății lor

Compania Dexcom este formată din peste 7.000 de persoane la nivel global, care sunt dedicate îmbunătățirii sănătății umane prin tehnologie. Din 1999, Dexcom a dezvoltat soluții inovatoare de monitorizare continuă a glucozei (CGM) pentru a ajuta oamenii din întreaga lume să gestioneze mai bine diabetul.

Pe cine sprijinim

Obiectivul nostru principal este de a ajuta persoanele cu diabet să își îmbunătățească controlul glicemiei și sănătatea generală. Este în centrul a tot ceea ce facem. Ne pasă profund de nevoile lor și de cele ale îngrijitorilor și furnizorilor de servicii medicale. Scopul nostru este să ușurăm povara fizică și emoțională a diabetului, astfel încât oamenii să își poată trăi viața cat mai frumos.

Comunitatea Dexcom Warrior

În 2015, programul Dexcom Warrior a fost lansat pentru a celebra și conecta utilizatorii Dexcom din întreaga lume. Astăzi, există peste 20.000 de Războinici în program, reprezentând mai mult de 15 țări. Mulți dintre ei își împărtășesc poveștile în mod public pentru a crește gradul de conștientizare al diabetului și pentru a-i inspira pe alții.

 

Sustenabilitatea corporativă

Dexcom s-a angajat să reducă la minimum consumul global de resurse naturale. Politica  globală de mediu este de a „respecta și proteja mediul”. Acest lucru se realizează prin monitorizare proactivă și instruirea în domeniul durabilității pentru toți angajații și prin implementarea unor practici pentru a reduce impactul nostru asupra mediului și a crea rezultate mai durabile.

Recunoașteri recente