Despre Dexcom

Având Diabet,
Cunoașterea Înseamnă a fi Puternic

Dexcom s-a dezvoltat in ultimii 20 de ani inovând și dezvoltând modalități mai simple și mai bune pentru persoanele cu diabet zaharat de tip 1 de a-și măsura, urmări și gestiona diabetul.

De ce?

Pentru că suntem convinși că datele glicemice au puterea de a schimba viața cu diabetul, în mai bine.

Cu sediul în Statele Unite ale Americi - San Diego, California, Dexcom a devenit lider al tehnologiei de îngrijire a diabetului.

Un Lider în Tehnologia Diabetului

Lucrăm pentru a îmbunătăți gestionarea diabetului de mult timp. Compania Dexcom a fost lansată în 1999 și primul nostru senzor în 2004. Când am început pentru prima dată, singura modalitate de a măsura nivelul de glucoză era testarea din deget. Ne-a oferit o imagine statică, nu o poveste, care a făcut dificilă înțelegerea nivelului și a tendințelor valorilor glucozei în timp sau să simțim că detinem controlul asupra diabetului nostru.

Decenii de Experiență în Diabet

Ascultă, Acționează, Gândește, Îngrijește

Scopul nostru este de a simplifica și îmbunătăți gestionarea diabetului pentru fiecare persoană cu diabet.‡ În acest scop, ne bazăm fiecare decizie cheie pe patru valori de bază.

Ascultă

Înțelegeți nevoile persoanelor care trăiesc cu diabet.

Acționează cu integritate

Acționează în interesul comunității noastre.

Gândește Măreț

Utilizați tehnologia pentru a revoluționa îngrijirea diabetului.

Fii de încredere

Inspirați încredere în comunitatea noastră și unul în altul.

Un angajament care nu se va schimba niciodată

Astăzi, tehnologia noastră de monitorizare continuă a glucozei este mai avansată; acoperirea noastră este mai răspândită; iar viziunea noastră pentru viitor cuprinde mai mult decât diabetul.

Cine suntem

Dexcom este un pionier în monitorizarea continuă a glucozei (CGM). Din 1999, am dezvoltat o tehnologie inovatoare care a transformat modul în care oamenii gestionează diabetul. Produsele noastre fac parte din viața de zi cu zi a oamenilor, dându-le puterea să trăiască cu încredere și să se simtă mai în control, liberi să-și urmeze visurile. Avem peste 8.000 de angajați pe tot globul dedicați creării de soluții CGM care vor schimba viața.

Pe cine sprijinim

Persoanele cu diabet se confruntă cu gestionarea unei afecțiuni complexe, cronice în fiecare zi. Sistemele noastre CGM îi pot ajuta să își trăiască norma viața, în ciuda diagnosticului lor. Ne gândim la noi înșine ca parteneri în călătoria lor, contribuind la ușurarea gestionării diabetului, astfel încât acestea să aibă mai multă libertate și liniște zi de zi. Produsele noastre permit, de asemenea, medicilor specialiști să vadă date detaliate despre glucoză care îi pot ajuta să ia decizii terapeutice mai bune.

Comunitatea Dexcom Warrior

În 2015, programul Dexcom Warrior a fost lansat pentru a celebra și conecta utilizatorii Dexcom din întreaga lume. Astăzi, există peste 20.000 de Warriors în program, reprezentând mai mult de 15 țări. Mulți dintre ei își împărtășesc poveștile în mod public pentru a crește gradul de conștientizare al diabetului și pentru a-i inspira pe alții.

Sustenabilitatea corporativă

Dexcom s-a angajat să reducă la minimum consumul global de resurse naturale. Politica globală de mediu este de a „respecta și proteja mediul”. Acest lucru se realizează prin monitorizare proactivă și instruirea în domeniul durabilității pentru toți angajații și prin implementarea unor practici pentru a reduce impactul nostru asupra mediului și a crea rezultate mai durabile.

Recunoașteri recente