Dexcom Warrior

Eroii noștri jonglează cu diabetul în viața de zi cu zi. Este o comunitate care se unește pentru a împărtăși povești, a arăta sprijin și a răspândi un mesaj de susţinere și altor persoane și familii.
Și este o comunitate de care suntem extrem de mândri.

arată Războinicul din tine...

Un Dexcom Warrior este o persoană care trăiește cu diabet, care nu va lăsa diabetul să il rețină.

Sună cunoscut? Atunci alăturați-vă comunității noastre și răspândiți propriul dvs. mesaj de susținere și optimism pentru a oferi altora încrederea de a face același lucru.

Elena Pop
diabet Tip 1

„Multumita lui Dexcom ONE, îmi fac mai putine griji cu privire la nivelul glucozei si petrec mai mult timp facând lucrurile pe care le iubesc.”

*Elena este un purtator de cuvânt sponsorizat al Dexcom"

… și bucurați-vă de avantajele care vin cu înscrierea în programul Dexcom Warrior
Pe lângă faptul că este o platformă de conectare, inspirație și implicare, există și alte câteva lucruri și pentru tine...

Cine este un Dexcom Warrior?

- Cineva cu diabet zaharat care își trăiește viața din plin cu ajutorul sistemului lor Dexcom CGM.
- Cineva cu un spirit liber – care face ceea ce trebuie făcut, zi de zi.
- Cineva care își folosește vocea pentru a-i ajuta pe alții. Să trăiești cu diabet nu este ușor, dar tehnologia CGM poate ajuta.

Când cineva se poate identifica în povestea ta, nu mai este singur. Și când îți împărtășești experiențelee pentru a-i educa pe alții, mai mulți oameni pot înțelege cum este să trăiești cu diabet. Alătură-te și devino parte a unei comunități pentru a educa, inspira și conecta persoanele care trăiesc cu diabet.

Gabriela Airiniei
diabet Tip 1

Când sportul și diabetul se împletesc. „Da, și eu Pot!” a devenit un motto pentru persoanele cu diabet, afirmă Gabriela Airinei, prima persoană cu diabet de tip 1 care a făcut Turul României pe bicicletă.

"Dacă ai diabet, trebuie să fii mai educat, să știi lucrurile foarte bine despre boală, să îţi știi organismul și să știi ce trebuie să faci la momentul oportun."

*Gabriela este un purtator de cuvânt sponsorizat al Dexcom"

Beauty. Lifestyle. Fashion.

Georgiana Dumitra

“Am invatat sa-mi fac singura insulina si sa-mi iau glicemiile. A trebuit sa devin responsabila de mica. La inceput, am ascuns ca am diabet pentru ca imi era teama sa nu rada ceilalti copii de mine sau sa ma evite. La 11-12 ani am invatat, practic, cum sa imi gestionez mai bine diabetul si, de atunci, perspectiva mea s-a schimbat complet. Am constientizat ca pot sa am o viata normala, sa mananc ce imi doresc, sa fac activitate fizica si tot ce vreau eu, la fel ca un om fara diabet.”, povesteste Georgiana despre experienta ei cu diabetul.

„Din experienta mea de aproape 20 de ani, consider ca nu este usor sa ai diabet, mai ales diabet zaharat tip 1, cand trebuie sa-ti administrezi zilnic mai multe injectii cu insulina si sa-ti cunosti valoarea glucozei inainte de orice masa si nu numai.
Asa ca, de un an, am decis sa-mi simplific viata si sa-mi atasez un mic dispozitiv medical care acum imi este cel mai bun prieten. Dexcom ONE se numeste si este, practic, un sistem de monitorizare continua a glucozei. Nu mai am frica hipoglicemiilor deoarece senzorul imi arata cum ar putea sa se modifice valoarea glucozei (poate fi in crestere, scade sau ramane constanta).

Iar marele avantaj este faptul ca, in sfarsit, am reusit sa inteleg mai bine cum reactioneaza organismul meu la diverse alimente sau factori de stres sau, pur si simplu, pe parcursul noptii. In acest mod, am reusit sa-mi scad si hemoglobina glicozilata la un nivel optim si, per total, sa ma simt mai bine.
Ma bucur mult ca am decis sa fac aceasta schimbare si ca exista, in Romania, genul acesta de dispozitiv medical!”, povesteste Georgiana Dumitra.

*Georgiana este un purtator de cuvânt sponsorizat al Dexcom"

Suntem Beth și Ellen,

The Diabetic Duo

Suntem două "bestii" din Country Down, Irlanda de Nord. Creăm conținut educațional și distractiv despre toate aspectele legate de diabetul de tip 1! Pe lângă faptul că suntem Dexcom Warrior, iubim toate lucrurile despre modă, frumusețe și prietenie. Ne place să ne referim la comunitatea noastră online ca „Diabestii”.

'Amândoua iubim programul Dexcom Warrior. Nu am putea reproșa nimic, ne simțim atât de susținute și încurajate.'

Purtător de cuvânt plătit al Dexcom, Inc.

pregătit să devii un Warrior?

Căutăm mereu mai mulți Warrior pentru a-și sune povestea personală despre diabet. Vrem să auzim sfaturile, trucurile și cum s-a simțit călătoria de la diagnosticul de diabet pana la Dexcom pentru tine.

Cuvintele tale au puterea de a ajuta atât de multe persoane in aceeași situatie și, de asemenea, te conectează cu persoane similare care te pot inspira și pe tine.

Suneteti interesati sa faceti parte din comunitatea Dexcom Warrior?

Avem rugamintea sa completati formularul de contact si unul dintre colegii nostri va vor contacta pentru mai multe detalii

  Tip Diabet

  Bine-cunoscuții Dexcom Warriors care inspiră la nivel global

  Cântăreț, Compozitor, Actor, Producător și Filantrop

  Nick Jonas

  Nick Jonas este un cântăreț, compozitor, actor, producător și filantrop nominalizat la Globul de Aur și Grammy, care a fost diagnosticat cu diabet la 13 ani. În 2015, Jonas a co-fondat organizația pentru diabet, 'Beyond Type 1'. În timp ce și-a folosit platforma pentru a educa și a pleda pentru diabet, a obținut numeroase premii în industria muzicii și a filmului, inclusiv prestigiosul premiu Hal David Starlight al Songwriters Hall of Fame, Premiul Radio Disney Hero, un debut pe locul 1 pe Hot 100 al Billboard și multe altele. În continuare, îl puteți vedea ca antrenor la seria de succes 'The Voice' castigatoare de patru ori a premiului Emmy. Sistemul de Monitorizare Continuă a Glucozei Dexcom îl ajută pe Nick să își gestioneze mai bine diabetul și să trăiască viața la care a visat întotdeauna.

  „Fiecare persoană cu diabet are propria călătorie unică și profund personală pentru a-și da seama ce funcționează pentru ei. Încerc să fiu transparent cu privire la ceea ce funcționează pentru mine pentru a arăta că este posibil să-ți trăiești viața asa cum iți dorești – și sunt pasionat de persoanele cu diabet care beneficiază de cea mai bună îngrijire.” - Nick

  Purtător de cuvânt plătit al Dexcom, Inc.

  Artist, Actriță, Autoare, Antreprenoare, Godmother of Soul

  Patti LaBelle

  Legendara artistă, actriță, autoare și antreprenoare, Patti LaBelle, a vândut peste 50 de milioane de discuri în întreaga lume. Ea s-a bucurat de marele ecran, a obținut numeroase premii și onoruri și are o stea pe Walk of Fame de la Hollywood. Un aspect mai puțin cunoscut al vieții sale, deși nu mai puțin semnificativ, este faptul că gestionează cu succes diabetul de tip 2 de peste 25 de ani. Folosind un CGM Dexcom, ea este capabilă să-și gestioneze diabetul fără a fi nevoie să-și înțepe degetele.* Acum, ea colaborează cu Dexcom pentru a susține un acces mai bun la tehnologia diabetului în comunitățile de culoare.

  'Sfatul meu pentru cei cărora le este rușine să spună că sunt diabetici este, să o spună și să trăiască cu el și să zâmbească. Am diabet, dar diabetul nu mă are.' spune Patti.

  Purtător de cuvânt plătit al Dexcom, Inc.

  Jucător profesionist de fotbal American - Tight End

  Mark Andrews

  Mark Andrews este un originar din Arizona și a fost diagnosticat cu diabet la vârsta de nouă ani. A urmat Universitatea din Oklahoma și joacă în prezent pentru Baltimore Ravens. Mark a făcut echipa All-Rookie din NFL 2018 și a făcut recent echipa Pro Bowl 2020. În afară de dragostea sa pentru joc, Mark este un purtător de cuvânt pasionat pentru diabet, împărtășind frecvent povestea cu ceilalți. Nu numai că Mark a ajutat la creșterea gradului de conștientizare ca Dexcom Warrior, dar este și un ambasador JDRF.

  “ Am transformat diabetul într-o situație pozitivă, am reușit să fac atât de multe lucruri din cauza asta, cum ar fi să ajut copiii. Pe partea cealaltă, îmi tratez corpul ca pe un templu ... Sunt foarte harnic, nu am ratat niciodată un antrenament sau un meci din cauza diabetului. Este ceva cu care prospere, un cip pe umăr, un drum, o pasiune și cred că toată lumea are nevoie de asta în viață. ” -Mark

  Purtător de cuvânt plătit al Dexcom, Inc.

  Campioană Mondială Waterwoman

  Fiona Wylde

  Fiona Wylde a învățat vâslitul în picioare de la părinții săi în timp ce crește în Hood River, OR. Fiona este acum un adevărat aventurier și o femeie a apei, Fiona este acum un profesionist Stand Up Paddler, Windsurfer, Kitesurfer și Surfer. De când a fost diagnosticată atât cu diabet, cât și cu boala Celiacă, nu a lăsat boala să-i determine viața. Fiona a câștigat o multitudine de competiții pe apă, atât la nivel național, cât și internațional, și chiar competiții pentru bărbați. Fiona îi educă pe alții cu privire la diferența dintre diabetul de tip 1 și tipul 2, precum și încurajarea celorlalți cum să trăiască viața sănătoasă.

  "Există o zicală: „Ce nu te omoară, te va face mai puternic", spune Wylde. "„Cred că diabetul m-a ținut pe vârfuri. Mă menține în ton cu corpul meu și mă face să apreciez lucrurile pe care le pot face."- Fiona

  Purtător de cuvânt plătit al Dexcom, Inc.

  Model Internațional

  Bambi Blythe

  Modelul internațional Bambi Northwood-Blyth a fost diagnosticată cu diabet la 12 ani. Acum model de podium, actriță și studentă, Bambi își folosește platforma pentru a pleda pentru diabet și pentru a demonstra lumii că orice este posibil pentru persoanele cu diabet. Își împărtășește deschis povestea cu urmăritorii ei, arătând cum o afectează. Bambi face parte din Consiliul Global al asociatiei non-profit 'Beyond Type 1', militează pentru gasirea un leac și îi încurajează și pe alții că gestionarea diabetului este posibilă în timp ce trăiești viața pe deplin.

  „Diabetul m-a făcut să apreciez cât de mult face corpul meu pentru mine și ceea ce altfel aș lua de la sine înțeles.Am avut diabet de la începutul carierei ca model internațional și nu m-a oprit o dată să merg pe podiumuri, să fac ședințe foto, emisiuni tv și campanii. Aduc la muncă pozitivitatea și puterea de zi cu zi. ” - Bambi

  Purtător de cuvânt plătit al Dexcom, Inc.

  Actor, Solist și fondatorul Kyler Cares

  Kyle Banks

  Războinicul Kyle B. joacă multe roluri diferite. Este cântăreț, actor, pasionat de muzică, umanitarist și, cel mai important, un avocat pasionat al comunității diabetului. Experiența sa cu Dexcom l-a inspirat să creeze Fundația Kyler Cares, o organizație nonprofit care oferă dispozitive medicale care schimbă viața, cum ar fi dispozitivele de tip CGM și pompele de insulină copiilor și adulților care trăiesc cu diabet.

  “ Știu din experiența personală cât de mult pot transforma aceste dispozitive viața celor care trăiesc cu diabet zaharat tip 1. Este dorința mea de a ajuta cât mai multe persoane și familii spre drumul sănătății și al bunăstării, spune Kyle.

  Purtător de cuvânt plătit al Dexcom, Inc.

  Jucător profesionist de fotbal

  Jordan Morris

  Jordan Morris este un jucător de fotbal profesionist al echipei Naționalei Statelor Unite al Americii și al echipei Seattle Sounders. Jordan a fost diagnosticat cu diabet când avea nouă ani. Realizările sale atletice includ stabilirea unui record de golgeter al campionatului MLS fiind numit Rookie al anului MLS 2019 și câștigător a 2 Cupe MSL. Cel mai important, este primul sportiv de tip 1 care a jucat vreodată pentru echipei Naționalei Statelor Unite al Americii și în fotbalul campionatul MLS. În cadrul programului său Playmakers T1D, Jordan se întâlnește cu tinerii de diabet de tip 1 pentru a-și împărtăși experiența și a le arăta că nu sunt singuri; fiecare vis este realizabil.

  “ Fiind diagnosticat cu diabet m-a ajutat să devin persoana care sunt astăzi. Face parte din ceea ce sunt. Consider diagnosticul meu ca fiind o binecuvântare, deoarece m-a învățat disciplina în dieta și recuperarea. ” - Jordan

  Purtător de cuvânt plătit al Dexcom, Inc.