Livrare si retur

Livrarea comenzilor

Daca ai nevoie si de alte informatii decat cele afisate in contul tau, ne poti contacta la numarul de telefon: 0799044255 sau prin e-mail la adresa: [email protected]

Modificare sau anulare comanda

Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la numarul 0799.044.255. De asemenea, posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila si din contul tau de client, sectiunea „Comenzile mele”.

Livrare prin curier

Pentru produsele vandute de CGM DIABET livrarea este gratuita pentru comenzile cu valoare mai mare de 300 lei

Taxa de livrare este de 25 lei pentru comenzile cu valoare mai mica de 400 lei.

Taxa de livrare mentionata in aceasta sectiune se refera strict la produsele vandute si livrate de catre cgmDiabet.ro

 

Retur

14 de zile drept de retur

 Conditii generale pentru returul produselor vandute de CGM DIABET:

  • Costul de transport pentru retur este 25lei.
  • Produsele pe care le returnezi trebuie să fie în aceeași stare în care le-ai primit.
  • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
  • Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
  • Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.
  • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.

 

Politica de returnare

Va informam ca aveti dreptul de a returna produsele achizitionate de la S.C. DEYAN KRAFT MEDICAL SRL, Adresa: Craiova, Strada Nicolaescu Plopsor, Bl. 49ap, Sc.C, ap.03. Judetul Dolj, email: [email protected] , fara a preciza motivele returnarii. Spre exemplu, returnarea poate interveni in cazul in care considerati ca produsele nu sunt conforme cu specificatiile de pe pagina de internet, produsele prezinta deteriorari sau produsele au fost livrate gresit (fara a respecta comanda efectuata). Exista situatii in care returul nu este posibil (a se vedea  paragraful “Produse care nu pot fi returnate“de mai jos).

 

Perioada de returnare

Cu exceptia cazurilor descrise la paragraful “Produse care nu pot fi returnate” de mai jos, perioada de returnare este de 14 zile incepand cu ziua in care dumneavoastra sau persoana indicata de dumneavoastra a receptionat produsele comandate.

 

Exercitarea dreptului de a returna

In cazul in care doriti sa returnati produse, este necesar ca in perioada mentionata mai sus sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a returna produsele, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, e-mail. In acest scop, puteti folosi modelul de retragere alaturat (anexa 1). De asemenea, puteti completa si transmite electronic la adresa [email protected]  formularul standard de retragere sau orice alta declaratie neechivoca. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite prin e-mail confirmarea de primire a cererii de returnare.

Va rugam sa expediati produsele direct la adresa Craiova, Strada C.S Nicolaescu Plopsor, Bl. 49ap, Sc.C, ap.03. Judetul Dolj, obligatoriu insotite de bonul fiscal aferent, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat returnarea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

 

Consecintele returnarii

Daca alegeti sa returnati produsele, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a returna produsele.

In cazul in care ne expediati produsele, va informam ca va trebui sa suportati costul returnarii produselor.

In cazul returnarii complete (inclusiv in situatia refuzului de receptie a comenzii sau a imposibilitatii de livrare) a produselor costul transportului achitat de client va fi rambursat. In cazul unei returnari partiale costul transportului efectuat nu va fi rambursat fiind costul transportului produselor receptionate si acceptate de dumneavoastra.

In cazul returnarii sunteti responsabil pentru orice diminuare a valorii produselor rezultata din manipularea acestora.

Va informam ca ne rezervam posibilitatea a amana rambursarea pana la momentul la care primim produsele sau pana la momentul la care ne-ati furnizat dovada ca ati trimis catre noi produsele ce fac obiectul returnarii.

In masura in care ne-ati indicat un cont bancar vom efectua rambursarea folosind acest cont bancar fara a va percepe comisioane pentru aceasta rambursare. In ipoteza in care nu este posibila folosirea contului bancar va vom contacta pentru a agrea metoda de rambursare.

Produse care nu pot fi returnate

Nu pot fi returnate urmatoarele tipuri de produse:

  • produsele care sunt susceptibile de deteriorare
  • produsele sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care nu au fost sigilate de consumator;

Pentru aceste tipuri de produse nu exista un drept de retragere conform art. 16 din OUG 34/2014.