Ce este pompa de insulină Omnipod DASH

Ce este
pompa de insulină
Omnipod DASH

Omnipod DASH vă oferă mai mult – cu mai puțin

Pompa Omnipod DASH asigură livrarea precisă şi în mod continuu a insulinei printr-un POD  fără fir (tub), rezistent la apă – fără a mai fi nevoie de  injecții zilnice multiple. Obțineți 3 zile (până la 72 de ore) de administrare continuă de insulină și libertate cu aceste caracteristici inovatoare:

  • Confortabil: așezați POD-ul aproape oriunde ați injecta insulina în mod normal
  • Rezistent la apă*: Luați-vă insulina oriunde vă duce viața, chiar și în timp ce înotați
  • Libertate: uitați de firele pompelor tradiționale de insulină

Administrarea insulinei
cu pompa Omnipod DASH:
componentele sistemului

Omnipod DASH vă oferă un management al administrării insulinei –  insesizabil și rezistent la apă. O alternativă la pompele tradiționale de insulină, pompa de insulina Omnipod DASH constă din două părți principale: POD-ul fără fir (tub) și PDM-ul portabil  (Personal Diabetes Manager), utilizat în apropiere pentru a programa wireless livrarea insulinei. Fără a mai fi nevoie de administrearea injecțiilor multiple zilnice, fire sau tuburi care să vă încurce.

Fără injecții zilnice multiple,
fără fire – fără glume.

Administrarea insulinei cu pompa Omnipod DASH este o metodă de gestionare a terapiei cu insulină inovatoare şi  intuitivă – o alternativă personalizabilă la pompele tradiționale de insulină și la injecțiile multiple zilnice. POD-ul umplut cu insulină poate fi purtat oriunde; acesta include o canulă mică și flexibilă (precum un tub subţire) care se introduce automat în piele, la activarea din PDM. POD-ul furnizează doze personalizate de insulină în corp, pe baza ratelor stabilite și variabile pe care le programați în PDM. În total, furnizează până la 3 zile (72 de ore) de insulină continuă.

Cum funcționează pompa de insulină Omnipod DASH?

Pompa Omnipod DASH vă oferă controlul continuu al terapiei cu insulină, fără fire sau întreruperi. Odată ce POD-ul este așezat pe corp și sincronizat cu PDM-ul, sunteti pregătiţi. Prin intermediul PDM-ului Omnipod DASH, puteți introduce valorile glicemiei și carbohidrații în calculatorul de bolus, acesta  calculând automat insulina necesară pentru bolus.

O nouă eră a administrării insulinei

Simplificarea începe
cu Omnipod DASH

Pompa de insulină Omnipod DASH include un POD fără fir (tub),  controlat de un dispozitiv asemănător unui smartphone – un PDM (Personal Diabetes Manager). POD-ul poate fi purtat aproape oriunde pe corp unde ați administra insulina,  având capacitatea de furnizare în mod continuu  a insulinei – de până la 3 zile (72 de ore)

PDM-ul

Împreună, dvs. și PDM-ul sunteți creierul operațiunilor. Este un dispozitiv ușor, fiabil, cu ecran tactil, care face ca administrarea insulinei să semene cu trimiterea unui SMS.

Actualizări pentru viitor
Actualizările de software au loc fără cabluri – folosind tehnologia WiFi, astfel încât nu veți avea nevoie de o priză pentru a rămâne conectat.

Calcule cu acurateţe matematică
Nu veţi mai avea nevoie de calcule matematice atunci când serviţi masa şi vă puteţi baza pe calculatorul de  bolus –  integrat, acesta având setări prestabilite și biblioteca CalorieKing® de peste 80.000 de alimente (functie indisponibila momentan)

Administrări precise ale insulinei
Livrați insulina fără întrerupere, pentru dvs. sau  copilul dvs., din mers, oriunde v-aţi afla.

POD-ul

POD-ul este precum mușchiul sistemului. Se așează chiar pe corpul dvs, își ia comenzile prin intermediul PDM-ului și furnizează în mod continuu insulina timp de 3 zile (până la 72 de ore).

Proiectat pentru administrare continuă
Fără Injecții Zilnice Multiple de administrare a insulinei.

Dispozitiv rezistent la apă*
Purtați POD-ul la duș, la mare sau alergând în ploaie. Dar păstrați PDM-ul uscat.
*Podul este încadrat în clasa IP28 pentru până la 7.6m timp de 60 de minute. PDM-ul nu este impermeabil.

Sistem fără fir, anti-încurcare
Treceți fără teamă pe lângă fiecare ușă deschisă, fără să vă temeţi că vă puteţi agăţa de mânerele uşilor. Nu sunt necesare cureluşe suplimentare, gentuţe sau buzunare.