Învață Elementele De Bază

Călătoria ta de învățare cu
Dexcom ONE

Urmați acești pași simpli pentru a descoperi ce trebuie să știți despre configurarea și utilizarea sistemului dvs. de monitorizare continuă a glucozei (CGM) în timp real Dexcom ONE.

Vă suntem alături în călătoria dumneavoastră cu sistemul de monitorizare continuă a glucozei (CGM), vă vom arăta cum să profitați la maximum de Dexcom ONE și unde să găsiți ajutor și îndrumări suplimentare.

Aflați elementele de bază ale monitorizării continue a glucozei (CGM) Dexcom ONE

Înțelegerea diabetului și modul de gestionare eficientă este o parte esențială în îmbunătățirea complicațiilor pe termen lung. Aceste videoclipuri educaționale vă vor oferi elementele de bază pe care ar trebui să le cunoașteți despre diabetul zaharat, terapia cu insulină, modul în care funcționează monitorizarea continuă a glucozei ( CGM ) vă poate ajuta să vă gestionați călătoria cu diabetul.

Introducere în Monitorizarea Continuă a Glucozei

Nu sunteți sigur cum funcționează CGM? Acest videoclip educațional va descrie funcționalitatea CGM, diferența dintre Glucometru și CGM și modul în care monitorizarea continuă a glucozei în timp real ( rtCGM ) poate ajuta persoanele care trăiesc cu diabet să își monitorizeze îndeaproape nivelul de glucoză, gestionați dozarea insulinei și ajutați la reducerea HbA1c *1,2.

Ce este CGM?

Monitorizarea Continuă a Glucozei înseamnă că veți obține întotdeauna imaginea completă a nivelului de glucoză, zi și noapte. Acest videoclip educațional va demonstra diferența dintre Glucometru și rtCGM și va demonstra modul în care Dexcom ONE poate simplifica gestionarea diabetului.

Ce este Diabetul?

Ai vrut vreodată să afli mai multe despre diabetul tău? Acest videoclip educațional va explica diferențele dintre Diabetul de Tip 1, Tip 2 și Diabetul Gestațional și modul în care acest lucru vă afectează ca persoană care trăiește cu oricare dintre aceste afecțiuni.

Managementul Insulinei și al Diabetului

Vrei să afli mai multe despre Insulină? Acest videoclip educațional va descrie cum funcționează insulina, diferite tipuri de insulină disponibile și de ce este important pentru managementul persoanelor care trăiesc cu diabet.

Cum funcționează Dexcom CGM - Dexcom ONE

Doriți să înțelegeți cum funcționează sistemul Dexcom ONE rtCGM? Acest videoclip informativ va explica modul în care senzorul măsoară nivelul de glucoză și transmite informații smartphone-ului sau receiver-ul Dexcom ONE oferind informații utile cu privire la nivelul glicemiei.

Folosești smartphone-ul tău?

Sistemele în timp real CGM Dexcom funcționează numai cu smartphone-urile enumerate pe pagina noastră de compatibilitate.*

Sunteți gata să începeți?

Acum știți cât de mult vă poate ajuta CGM Dexcom în timp real, este timpul să vă configurați sistemul dvs. Dexcom ONE.