Cum funcţionează pompa de insulină Omnipod DASH

Este Omnipod DASH
potrivită pentru mine?

Pompa de insulină Omnipod DASH a fost concepută pentru a simplifica viața personelor cu diabet. De la părinți care au nevoie de o gestionare mai ușoară a terapiei cu insulină a unui copil, până la adulți care își doresc o viață activă și fără grija administrării insulinei, Omnipod DASH poate simplifica viața cu 3 zile (până la 72 de ore) de livrare continuă a insulinei, fără fire, fără injecții zilnice multiple.

De ce Omnipod DASH este utilizată de mii de persoane cu diabet Tip 1 și Tip 2 care necesită insulină:

 • POD-ul: Este un dispozitiv de livrare fără fir, care poate elimina până la 14 injecții cu 1 POD*. Dați uitării multiplele injecții zilnice și firele încurcate.
 • Matematica: Scoateți ecuațiile matematice atunci când serviți mesele. Utilizați calculatorul de bolus încorporat și biblioteca de alimente CalorieKing® (în limba engleză) cu numărul de carbohidrați și alte informații nutriționale (functie indisponibila momentan)

*Numărul mediu de injecții necesare la fiecare 3 zile (MDI: ~4,5 pe zi).

De ce pompa de insulină Omnipod DASH este sistemul de management al insulinei nr. 1 prescris pentru copii:

 • POD-ul: este rezistent, fără fir și discret, astfel încât copiii și prietenii lor pot uita de grija administrării insulinei
 • PDM-ul: Controlul wireless înseamnă că puteți administra insulina de oriunde vă aflați* în raza de acțiune a Bluetooth

*până la 1.5 m față de POD

Preluați controlul
asupra diabetului dumneavoastră
de Tip 1.

Diabetul de Tip 1 nu face pauză niciodata. Dar gestionarea terapiei cu insulină prin intermediul pompei Omnipod DASH vă poate elibera de grijile zilnice. Omnipod DASH este diferită de pompele tradiționale de insulină – este fără fir și rezistentă la apă*. Iar POD-ul pompei Omnipod DASH poate fi purtat aproape oriunde ați injecta insulina. Canula POD-ului este introdusă automat odată ce este plasată pe piele, iar livrarea insulinei este controlată fără fir prin intermediul PDM-ului, care este suficient de mic pentru a fi purtat într-un buzunar, rucsac sau geantă. Spuneți <<La Revedere>> multiplelor injecții zilnice și <<Salut>> lui Omnipod DASH.

Cu sistemul de management al insulinei Omnipod DASH, introduceți pur și simplu valoarea glicemiei în calculatorul de bolus, iar sistemul calculează automat insulina necesară pentru un bolus de corecție. Puteți simplifica și mai mult calculele matematice din timpul maselor,  cu biblioteca alimentară integrată.

Simplificați-vă viața de zi cu zi.

Indiferent dacă sunteți părintele sau aparținătorul unui copil cu diabet zaharat de Tip 1 sau dacă aveți diabet zaharat de Tip 1 chiar dumneavoastră, terapia inovatoare cu insulină Omnipod DASH poate ajuta la ușurarea gestionării zilnice a diabetului. Peste 100.000 de utilizatori Omnipod și familiile lor experimentează beneficiile acestui sistem de livrare fără fir, zi de zi. Caracteristicile și beneficiile unice ale pompei de insulină Omnipod DASH:

 • Eliminarea nevoilor de administrarea a injecțiilor multiple zilnice — Fiecare POD furnizează insulină non-stop timp de 3 zile consecutive (până la 72 de ore)
 • Fără încurcături ale firelor pompei, POD rezistent la apă* și administrare precisă — Ideal pentru cerințele fizice ale vieții de zi cu zi
 • Fără cabluri, fire sau tuburi — Treceți liber pe lângă fiecare ușă deschisă, fără să vă fie teamă că vă agățați în manerul uşii. Nu sunt necesare curele, rucsacuri sau buzunare suplimentare.
 • Ușor de utilizat—Omnipod DASH este ușor de aplicat, inserarea este rapidă și practic nedureroasă, iar PDM-ul wireless oferă flexibilitatea de a gestiona tratamentul cu insulină din palma mâinii tale
 • Compatibil cu stilul de viață — Omnipod DASH este suficient de mic pentru a fi purtat discret sub haine, aproape oriunde ați face o injecție, iar PDM-UL wireless este suficient de mic pentru a încăpea într-o gentuţă sau în buzunar.

Omnipod DASH
le permite copiilor
să fie copii.

Îngrijirea unui copil cu diabet este o responsabilitate importantă. În calitate de părinte, doriți să alegeți o metodă de administrare a insulinei care să răspundă nevoilor copilului dumneavoastră, oferindu-i și libertatea de a fi doar un copil. Şi există multe cu care să jonglați – îngrijorările legate de sănătatea copilului dvs., îngrijorările că s-ar putea să nu faceți totul corect şi timp pentru a vă asigura că mai  aveți grijă și de dumneavoastră.

Pompa de insulină Omnipod DASH a fost creată tocmai din acest motiv – pentru a oferi copiilor cu diabet zaharat și părinților sau aparţinătorilor lor un dispozitiv simplu pentru a gestiona diabetul și pentru a oferi liniște sufletească în același timp. De fapt, în ultimii ani, Omnipod DASH a devenit sistemul de administrare de insulină numărul 1, recomandat pentru copii*. Omnipod DASH le permite copiilor să facă ceea ce fac copiii, fie la școală, la joacă sau la o petrecere in pijamale.

*dQA US Q3 2020 Diabetes Connections Patient Panel Report

 

Toată libertatea, fără fire atașate.

Peste 100.000 de utilizatori de Omnipod și familiile lor experimentează beneficiile sistemului nostru de administrare a insulinei fără fir în fiecare zi. POD-ul este mic și discret și poate fi purtat aproape oriunde ați face o injecție. Omnipod DASH este un sistem de administrare a insulinei atât de popular pentru copii și adolescenți, datorită acestor caracteristici unice:

Pentru copii

 • Fără injecții zilnice multiple — Omnipod DASH furnizează insulină non-stop timp de 3 zile (până la 72 de ore), astfel încât copii să își poată continua activitățile fără întreruperi
 • Fără încurcături ale firelor pompei, rezistent la apă* și administrare precisă — Ideal pentru cerințele fizice ale vieții de zi cu zi
 • Rezistent la apă — poate fi purtat în timp ce înotați, faceți baie sau duș
 • Convenabil — PDM-ul fără fir vă permite să administrați insulina de lângă copilul dumneavoastră
 • Ușor de utilizat — Omnipod DASH este ușor de aplicat, iar inserarea este rapidă și practic nedureroasă

Pentru adolescenți

 • Discret — suficient de mic pentru a fi purtat sub îmbrăcăminte, fără fire care să atârne pe afară
 • Creat pentru persoane active — PDM-ul Omnipod DASH arată ca un smartphone și se potrivește într-o gentuţă sau în buzunar, făcând ca administrea insulinei să pară ca trimiterea unui mesaj text.
 • Mai puține calcule matematice în timpul mesei — biblioteca integrată de alimente reduce timpul calculelor bolusului. Perfect pentru o cină cu prietenii!
 • Rezistent — ideal pentru sporturi competitive și stiluri de viață active

Cum funcționează pompa de insulină Omnipod DASH

La fel ca pompele tradiționale de insulină, Omnipod DASH înlocuiește nevoia de injecții zilnice de insulină prin livrarea unor doze mici de insulină în corp, în mod constant pe parcursul zilei. Omnipod DASH se deosebește de alte produse cu pompă de insulină prin designul său inovator, compact și fără fire, creat pentru viața activă a dumneavoastră și a copilului dumneavoastră.

Sistemul Omnipod este simplu:

Este un dispozitiv mic, cu partea din spate adezivă, aplicat pe braț, spate, abdomen, picior sau alte zone unde poate fi purtat cu ușurință sub îmbrăcăminte. Canula mică și flexibilă a POD-ului se introduce automat în piele prin apăsarea unui buton. Furnizează doze de insulină pe baza informațiilor pe care le programați în PDM în mod wireless.

Este acel dispozitiv portabil care vă pune la îndemână controlul administrării insulinei. Nu este nevoie să-l țineți tot timpul lângă dvs. — odată ce activați POD-ul, acesta trebuie să fie la o distanță de 1.5m de PDM pentru a oferi un bolus de corecție. Continuă gestionarea diabetului zaharat – Simplu, prin controlul manual al insulinei și o bibliotecă de alimente, simplificând calculele matematice din timpul meselor.