Descriere
În loc de zahăr industrial Frankonia utilizeaza maltitol pentru îndulcire. Maltitolul este extras în principal din porumb și/sau grâu și are următoarele proprietăți:
- În comparație cu zahărul industrial, maltitolul conține aproximativ 40% mai puține calorii
- Profilul dulce al maltitolului este foarte asemănător cu cel al zahărului
Ingrediente: îndulcitor: maltitol; lapte praf degresat (19%), unt de cacao, masă de cacao, inulină (6,9%), grăsime anhidră din lapte, pastă de alune, emulgator: lecitine (soia); aroma naturala de vanilie. Solide de cacao: minim 30%.
Informații despre alergeni: Pentru alergeni, consultați ingredientele cu caractere aldine. Poate contine: grau, migdale, alune de padure, caju, fistic si alte nuci, lapte, oua.
Consumul excesiv poate produce efecte laxative.
Valori nutritive | la 100 g |
---|---|
Energie | 1945 kJ / 469 kcal |
Grăsimi | 31 g |
↳ din care saturate | 18 g |
Carbohidrați | 48 g |
↳ din care zaharuri | 11 g |
↳ din care indulcitori naturali | 34 g |
Fibre | 8,4 g |
Proteină | 9,1 g |
Sare | 0.28 g |
Recenzii
Nu există recenzii până acum.