Dexcom Clarity

Dexcom CLARITY

Software pentru Managementul Diabetului

Software-ul Dexcom CLARITY pentru managementul diabetului este disponibil atat pentru smartphone cat si pentru computer/PC/laptop, fiind o parte importantă a gestionării eficiente diabetului dumneavoastră. Conectați-vă în contul Dexcom CLARITY cu contul existent Dexcom pentru a identifica tiparele modificarii valorilor glucozei și, împreună cu medicul dvs. diabetolog, găsiți modalități de a vă îmbunătăți managementul.

Vă puteți sincroniza datele din contul Dexcom CLARITY la contul Dexcom CLARITY al medicului diabetolog din clinica/cabinetul medical care vă gestionează tratamentul pentru analizarea datelor glicemice, chiar și de la distanță. Folosind aplicația Dexcom CLARITY, introduceți codul pe care îl primiți de la clinică/cabinetul medical.

In aplicația Dexcom CLARITY accesati meniul 'Profil' > Autorizați Partajarea și urmați instrucțiunile.

Descărcați aplicația Dexcom CLARITY din Apple Store sau Google Play Store pe un dispozitiv mobil compatibil sau consultați Ghid de Utilizare Dexcom Clarity pentru mai detalii.

Software pentru Managementul Diabetului

Gestionarea diabetului poate fi complicată. Simplificați modul în care vă gestionați diabetul utilizând raportarele Dexcom Clarity. Accesul rapid la o varietate de rapoarte vă poate ajuta să evaluați și să înțelegeți mai bine informațiile despre gestionarea diabetului dvs.

Dexcom Clarity rapoarte

Compararea valorilor glicemice,
Mult Mai Simplu

Cu funcția de comparare din Dexcom CLARITY, puteți evalua îmbunătățirea nivelului glucozei în timp. Identificați zonele cu problematice cu instrumentele inteligente de date și evaluați dacă soluțiile dvs. de gestionare a diabetului funcționează.

Urmăriți-vă cu ușurință tiparele valorilor glucozei

Raportul tiparelor/modelelor Dexcom CLARITY arată dintr-o privire tiparele/modelele dvs. ale valorilor crescute și scăzute ale nivelului glucozei

Raportul Tipare/Modele oferă context frecvenței, duratei și intensității tiparelor/modelelor de hipo- și hiperglicemie. Acest lucru vă ajută să acordați prioritate gestionării diabetului.

Obțineți informații despre evoluția valorilor glucozei din mers cu ajutorul aplicației pentru smartphone Dexcom CLARITY

Vizualizați statisticile privind nivelul glucozei și obțineți notificări săptămânale † pentru a vă urmări progresul oricând, oriunde! Descărcați din magazinul Apple Store sau Google Play și conectați-vă cu contului dvs. Dexcom pentru următoarele informațiile:
• Accesați statistici cheie privind nivelul glucozei, cum ar fi Tiparele și Time in Range (Timpul în Interval țintă)
• Autorizați accesul datelor dvs. cu clinica/medicul dvs. curant pentru consultații mai eficiente.
• Salvați, imprimați sau trimiteți prin e-mail toate rapoartele Dexcom CLARITY.

Familiarizați-vă cu aplicația Dexcom Clarity