Roche Diabetes Care

Uniti
gestionam
diabetul
mai bine.

Roche va ofera soluții integrate de Management Personalizat al Diabetului ca partener de încredere si de sprijin

Pentru a crea soluții care să schimbe modul în care tratăm diabetul și  posibilitatea de personalizare a tratamentului.

Pentru rezultate mai bune si un adevarat sprijin

roche-diabet-cgm-mark-romania

Noi credem

in unicitatea fiecarui om si, prin urmare, in tratamentul personalizat al diabetului.

roche-diabet-cgm-mark-romania

Deoarece diabetul nu ia pauza niciodata

Managementul diabetului este complex și personal, iar atingerea obiectivelor terapiei este o provocare continuă. De aceea este nevoie de o abordare cuprinzătoare a tratamentului– una care să ajute la maximizarea timpului și a resurselor, să genereze date semnificative privind rezultatele clinice și relevante pentru pacienti.

Personalizarea integrata a Managementului Diabetului

Roche oferă o abordare holistică, centrată pe pacient, a gestionării diabetului, pentru a aduce o adevărată liniște persoanelor cu diabet din întreaga lume.

Utilizăm dispozitivele, serviciile și produsele digitale conectate pentru a personaliza soluțiile care limitează avansarea bolii, consolidează colaborarea dintre medici și pacienti și îmbunătățim rezultatele pentru a contribui la sustenabilitatea sistemului de sănătate.

 

Uniți avansăm în modul în care este tratat diabetul.

Rezultate dovedite –
printr-o abordare mai personalizata.

Mai multe studii ne-au ajutat să inițiem drumul către Personalizarea integrata a Managementului Diabetului pentru a îmbunătăți rezultatele terapiei.

effective-efficient-processes

Eficacitate &
procese eficiente

  • Ajustări ale terapiei mai frecvente și în timp util
  • Luare a deciziilor mai rapidă și mai precisă
  • Eficiență mai mare a medicului
  • Satisfacția mai mare a medicului
improved-outcome_1

Rezultate clinice
imbunatatite

  • Reducerea inerției terapeutice
  • Imbunătățire valorii HbA1C fără creșterea hipoglicemiei
  • Variabilitatea glicemică redusă
  • Control postprandial mai bun
stronger-hcp-patient-collaboration_0

Colaborare mai puternica
intre medic si pacient

  • Satisfacție mai mare a rezultatelor tratamentului
  • Aderență îmbunătățită la terapie
  • Înțelegerea îmbunătățită a nevoilor pacientului
  • Autoeficacitatea pacientului îmbunătățită

Noi oferim

un ecosistem deschis pentru a permite personalizarea adevarata

roche-diabet-cgm-mark-romania

Deoarece epidemia globala de diabet continua sa provoace medicii si sistemele de asigurari de sanatate.

Pur și simplu nu există suficiente resurse pentru a susține tratamentele necesare pentru creșterea alarmantă a numărului de persoane care suferă de diabet. De aceea, trebuie să extindem accesul, să conectăm și să înțelegem datele relevante de sănătate care pot ajuta la îmbunătățirea eficienței și eficacității îngrijirii pacienților.

Roche duce gestionarea diabetului la urmatorul nivel prin ecosistemul deschis.

Un ecosistem construit în jurul unei platforme deschise de sănătate face posibila Personalizarea integrata a Managementului Diabetului. Platforma permite conectivitatea largă, care este o cerință esențială, reunind atât soluțiile, dispozitivele și serviciile digitale multiple ale noastre, cât și ale partenerilor.

Datele pacienților din aceste soluții digitale sunt colectate, stocate și traduse în informații valoroase și informații puternice pentru decizii de tratament în timp util și eficiente, care pot contribui la îmbunătățirea rezultatelor.

Despre Roche Diabetes Care

Viziunea Roche Diabetes Care este de a ajuta persoanele cu diabet de pretutindeni în lume să se gândească mai puțin la rutina zilnică a diabetului, astfel încât să poată experimenta o adevărată ușurare, zi și noapte.

Diabetul este o afecțiune complexă care necesită soluții inteligente pentru a gestiona eficient această provocare de sănătate. Cu peste 40 de ani de experiență și peste 5.500 de angajați în peste 100 de piețe, Roche Diabetes Care este dedicată promovării îngrijirii și promovării structurilor durabile pentru a contracara epidemia de diabet.

În calitate de lider global în Managementul Personalizat al Diabetului, Roche Diabetes Care a fost pionier în inovație de mai bine de 40 de ani – de la prima introducere a testării la domiciliu, monitorizarea suplimentară simplificată a glicemiei, până la oferirea primul consilier de bolus aprobat de FDA.

Sub mărcile RocheDiabetes, Accu-Chek și mySugr, care includ monitorizarea glucozei, livrarea insulinei și soluții digitale, ne unim cu partenerii noștri pentru a facilita managementul integrat al diabetului zaharat. Procedând astfel, ne propunem să sprijinim persoanele cu diabet zaharat și pe cei cu risc să-și atingă obiectivele terapeutice și să petreacă mai mult timp în obiectivul terapeutic.

Cu lideri de gândire din întreaga lume, inclusiv persoane cu diabet zaharat, apartinători, furnizori de asistență medicală și sisteme de asigurari de sanatate, împărtășim obiectivul de a transforma modul de îngrijire. Prin construirea și colaborarea într-un ecosistem deschis, promovăm perspective și inovații pentru a permite o înțelegere mai profundă a bolii, ceea ce duce la ajustări personalizate și eficiente ale terapiei. Pentru rezultate mai bune și o adevărată ușurare.

Despre Roche

Roche este un pionier global în produse farmaceutice și diagnosticare, axat pe avansarea științei pentru a îmbunătăți viața oamenilor. Punctele forte combinate ale produselor farmaceutice și ale diagnosticului sub un singur acoperiș au făcut din Roche lider în asistența medicală personalizată – o strategie care își propune să se potrivească în cel mai bun mod posibil tratamentului potrivit fiecărui pacient.

Roche este, de asemenea, lider mondial în diagnosticarea in vitro și diagnosticarea cancerului pe bază de țesut și un lider în managementul diabetului.

Fondată în 1896, Roche continuă să caute modalități mai bune de a preveni, diagnostica și trata bolile și de a aduce o contribuție sustenabilă societății. Compania își propune, de asemenea, să îmbunătățească accesul pacienților la inovațiile medicale, lucrând cu toate părțile interesate relevante.  Mai mult, pentru al doisprezecelea an consecutiv, Roche a fost recunoscută drept una dintre cele mai sustenabile companii din industria farmaceutică de către Dow Jones Sustainability Indices (DJSI).

Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.roche.com