Publicat pe

Fiţi alături de cei dragi chiar şi atunci când nu sunteţi lângă ei

1. Siguranţa

Aceasta este prima virtute a dispozitivelor de monitorizare continuă a glicemiei Dexcom G4 Platinum & Dexcom G5 Mobile: vă furnizează în mod  continuu nivelul glicemiei, până la 288 valori în 24 ore.

Sistemul CGM Dexcom este prevăzut cu alerte care vă informează dacă vă apropiaţi de niveluri scăzute sau crescute ale glicemiei, declanşând o alarma pe dispozitivul persoanei care monitorizează glicemia (pacientul sau părinții în cazul monitorizarii unui copil).

Hiperglicemia sau hipoglicemia sunt detectate în timp real și pot fi corectate imediat.

2. Mai puţine înţepături

În loc să vă verificaţi glicemia din deget de câteva ori pe zi, trebuie doar să introduceţi valoarea glicemiei (luată din deget cu ajutorul glucometrului tradiţional) la fiecare 12 ore pentru a vă asigura că dispozitivul este încă calibrat.

3. Follow-up inteligent

Prin intermediul  aplicației Dexcom G5  Mobile, sistemul  se conectează cu smartphone-ul utilizatorului. Astfel, rezultatele zilnice apar sub forma unor curbe pe ecranul smartphone-ului.

Sistemul CGM Dexcom G5 Mobile este compus din 2 componente: senzor (sensor) şi transmiţător

  1. Senzor (sensor): senzorul este un fir mic şi subţire, care este inserat sub piele printr-un ac de ghidaj.  Acul de ghidaj este îndepărtat imediat după ce senzorul a fost plasat sub piele.
  2. Transmiţător (transmitter):transmiţătorul se fixeaza peste senzor. Transmiţătorul colecteaza informaţile din senzor şi le transmite wireless către smartphone.

Smartphone: datele sunt transmise catre un smartphone, care înregistrează informaţiile din transmiţător. Smartphone-ul va arăta urmatoarele informaţii: unda trendului glicemiei, nivelul actual al glicemiei, previziunea trendului – direcţia şi viteza cu care se va modifica glicemia

4. Urmăriţii cu încredere pe cei dragi

Aplicatia Dexcom Follow face posibilă partajarea rezultatelor în timp real cu unul sau pana la 5 “followers (urmaritori)”. Acest lucru este liniștitor pentru persoanele cu diabet zaharat sau pentru părinții lor dacă sunt responsabili de monitorizarea copilului.

Gândiți-vă la hipoglicemia nocturnă, care poate avea efecte grave daca nu este corectată la timp: cu sistemul de monitorizare continuă Dexcom, veți primi imediat informații despre nivelul  glicemiei, atunci  este prea scăzut înainte ca Dvs. sau  copilul Dvs. să fie trezit din somn.

Dexcom Follow este partenerul perfect pentru  vă conecta cu cei mai dragi pentru Dvs, chiar şi atunci când aceştia sunt departe de Dvs.

Aplicaţia Dexcom Follow vă permite să vizualizati şi să urmăriţi nivelurile glicemiei, trendurile şi datele glicemice ale celor dragi.

Persoanele care utilizează un sistem de monitorizare al glicemiei în  mod continuu reactionează, de obicei, atunci când sistemul CGM îi avertizează.

Cu toate acestea, experţii recomandă că o monitorizare suplimentară din  partea altei persoane, ar putea fi de ajutor atunci când apare o hipo sau hiper glicemie, în special în timpul nopţii.

Cu aplicaţia Dexcom Follow, puteţi:

  • Monitoriza nivelurile glicemiei atunci când copii sunt la şcoală sau fac alte activităţi
  • Reacţiona şi intervenii rapid cu ajutorul alertelor personalizabile care vă pot informa atunci când nivelurile glicemiei sunt în afara target-ului glicemic stabilit.

5. Utlizabil la toate vârstele şi discret

Sistemul de monitorizare continuă a glicemiei Dexcom poate fi folosit pe tot parcursul vieții, putând fi folosit începând de la vârsta de 2 ani.

Plasat într-un loc discret al corpului, senzorul si transmiţătorul nu este observat pe sub haine. Alertele pot fi audio sau pot apărea ca mesaje pe smartphone pentru o reacţie rapidă din partea utilizatorului.


Puteti comanda sistemul, accesand sectiunea

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.