Publicat pe

Participare webinar Mallya

Marți, pe 1 iunie, echipa CGM Diabet Romania a participat la un webinar despre Mallya, add-on-ul inteligent care oferă soluția pentru optimizarea gestionării diabetului. Webinar-ul a reunit speakeri de renume și sute de specialiști și profesioniști în domeniu din întreaga lume, care au discutat despre inovarea continuă în tehnologia diabetului.

Focusul webinar-ului a fost Mallya, dispozitivul care transformă pen-ul de insulină într-unul inteligent. Dezvoltat de BIOCORP, acest dispozitiv a fost lansat în mai multe țări din întreaga lume. Începând cu luna noiembrie 2020, CGM Diabet România este unic reprezentant și distribuitor autorizat Mallya în România!

Produsele Mallya sunt disponibile în shop-ul CGM Diabet. În luna iunie 2021, puteți beneficia de o ofertă specială la achiziția de dispozitive Mallya: o reducere de 15% la achiziția unui dispozitiv Mallya și de un discount de 23% la achiziția a două device-uri Mallya! CLICK AICI PENTRU A BENEFICIA DE OFERTĂ!

Mallya captează automat datele injecțiilor cu insulină (doză, dată și oră) și trimite informațiile în timp real către un software prin tehnologia Bluetooth. Mallya este singurul dispozitiv disponibil din categoria sa care este etichetat dispozitiv medical CE, clasa IIb. Pentru mai multe detalii, puteți vedea cum funcționează dispozitivul Mallya!

Speakerii evenimentului Mallya au fost: Eric Dessertenne (CEO Biocorp), Ryan Sysko (CEO Amalgam Rx), Maria Salido Rojo (CEO SocialDiabetes), Sébastien Ferrandon (Global Head of Integrated Care la Sanofi), Ed Deng (CEO Health2Sync) și Edward Holloway (Clinical Lead la Croydon Health Institute – Institutul de Sănătate Croydon, Conducător Clinic, Serviciul Diabet Pediatric).

Subiectele dezbătute în cadrul evenimentului au vizat:

  • Introducere: piața conectată a diabetului
  • Prezentarea Mallya: prezentare generală, demo, aplicație standard
  • Zoom pe integrările software
  • Zoom pe lansarea pe piață în Taiwan
  • Studii clinice
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.