Publicat pe

CGM Diabet lanseaza aplicatia de mobil myCGM

Echipa CGM Diabet România are plăcerea să anunțe lansarea aplicației de telefon myCGM! Este vorba despre o aplicație destinată utilizatorilor de produse CGM Diabet România, companie dedicată dispozitivelor medicale pentru gestionarea diabetului!

Clienții care își achiziționează produsele necesare din magazinul online www.cgmdiabet.ro pot acum să se bucure de o experiență de cumpărare mult simplificată și îmbunătățită. În plus, descărcând și instalând aplicația myCGM pe smartphone-urile proprii, se asigură că primesc constant remindere și notificări care îi vor ajuta în gestionarea diabetului.”, a declarat directorul general al DEYAN KRAFT MEDICAL, compania ce deține brand-ul CGM Diabet România.

Dezvoltată cu scopul de a facilita interacțiunea utilizatorilor cu produsele, aplicația myCGM oferă o interfață prietenoasă, intuitivă și extrem de simplu de utilizat. Prin intermediul aplicației, utilizatorii înregistrați pot să:

  • comande rapid produsele necesare;
  • vadă istoricul comenzilor efectuate;
  • afle informații despre noile accesorii disponibile pe site;
  • fie la curent cu cele mai noi promoții și oferte;
  • primească notificări personalizate;
  • se bucure de avantaje exclusive.

Aplicația poate fi descărcată gratuit din Google Play Store.

CGM Diabet Romania este lider de piață în comercializarea de produse inovative și tehnologii de ultimă generație menite să ajute utilizatorii să-și gestioneze mai ușor diabetul. Printre produsele comercializate de CGM Diabet România se numără sisteme de monitorizare continuă a glicemiei CGM Dexcom, smartcap-ul Biocorp Mallya pentru pen-urile de insulină, dispozitive de înțepare fără durere Genteel sau ace Becton Dickinson Micro-Fine pentru pen-uri de insulină.

CGM DIABET – Health Innovation | Your Choice. Your Life. Your Freedom

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.