Dexcom ONE pentru copii

Puterea de a schimba modul în care conviețuiește copilul tău cu diabetul.

Prin utilizarea sistemului de monitorizare continuă a glucozei Dexcom ONE, e nevoie doar să aruncați o scurtă privire către dispozitivul smartphone compatibil, pentru a afla valoarea glucozei copilului dumneavoastră și tendința acesteia°, cu ZERO înțepături în deget!*.

°În cazul în care alertele și citirile aferente nivelului glucozei, efectuate de Dexcom ONE, nu se corelează cu simptomele sau așteptările dumneavoastră, folosiți un glucometru pentru a lua decizii de tratament al diabetului

Monitorizare continuă a nivelului glucozei

Puteți monitoriza continuu nivelul glucozei copilului dumneavoastră și tendința acesteia, utilizând un dispozitiv smartphone compatibil

Aprobat a se utiliza de la vârsta de minim 2 ani

Sistemul Dexcom ONE poate fi utilizat de orice persoană Începând cu vârsta de 2 ani.

Alerte pentru valorile crescute și scăzute ale glucozei

Aplicația Dexcom ONE vă poate alerta ori de câte ori nivelul glucozei copilului dumneavoastră depășește intervalul de valori crescute sau scăzute pe care dumneavoastră le-ați personalizat.

Aplicare senzorului se face ușor și rapid!

Mulțumită aplicatorului automat al senzorului, e nevoie doar de o simplă apăsare de buton pentru a introduce instant firul senzorului sub piele. În cadrul unui studiu, 84% dintre utilizatorii Dexcom au raportat ca fiind nedureroasă inserția senzoruluiˣ.

Trei opțiuni de plasare a senzorului

Pentru persoanele cu vârste cuprinse între 2 și 17 ani, senzorul Dexcom ONE poate fi purtat în trei locuri diferite, oferindu-i astfel copilului tău o mai mare flexibilitate.

Partea superioară a feselor

 

Acestă zonă poate fi mai potrivită pentru copiii mai slabi sau foarte mici.

Partea postero-superioară a brațului

Această zonă este ușor accesibilă și poate fi opțiunea ideală pentru copiii foarte activi.

Abdomen

 

Această zonă este mai discretă și poate fi acoperită cu ușurință de haine.

Smartphone-ul dumneavoastră este compatibil?

Pentru a putea utiliza aplicația Dexcom ONE, trebuie să vă asigurați în prealabil că modelul și sistemul de operare al smartphone-ului dumneavoastră sunt compatibile cu aceasta.

Încercați Dexcom ONE!

Dexcom ONE – Starter KIT

Dacă sistemul Dexcom ONE de monitorizare continuă a glucozei este nou pentru dumneavoastră, ați ajuns unde trebuie. Pachetul nostru de start conține un senzor și un transmițător (durată de utilizare de 90 de zile), pentru a le testa timp de până la 10 zile.