Drepturile de Autor

cgmDiabet este marca inregistrata, detinuta si utilizata exlusiv de compania Deyan Kraft Medical inscrisa in Registrul Marcilor cu numarul M 2019 02966  la  Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci Romania (O.S.I.M.)

Deyan Kraft Medical srl este autorul site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislatiei romane si internationale. In lipsa altor precizari, toate materialele, incluzand imagini, ilustratii, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, s.a.m.d sunt proprietatea Deyan Kraft Medical SRL sau sunt licentiate de Deyan Kraft Medical  SRL pentru a fi folosite.

1. Legea drepturilor de autor

Paginile site-ului nostru sunt protejate de legea drepturilor de autor. În particular, orice reproducere, adaptare, traducere, stocare sau procesare în alte media, incluzând stocarea şi procesarea prin mijloace electronice se bucură de legea drepturilor de autor. Orice utilizare parţială sau integrală va necesita acordul prealabil în scris din partea DEYAN KRAFT MEDICAL SRL. Atât conţinutul cât şi structura site-ului sunt protejate de legea drepturilor de autor. Orice reproducere a informaţiilor sau datelor, în particular folosirea textelor sau imaginilor de produse (cu excepţia materialelor de presă) necesită acordul prealabil în scris din partea DEYAN KRAFT MEDICAL SRL. Ilustraţiile sunt protejate de Legea  Drepturilor de Autor. Drepturile de diseminare şi de reproducere sunt deţinute de DEYAN KRAFT MEDICAL SRL. Drepturile de folosinţă ale imaginilor se păstrează atunci când imaginile sunt adăugate automatic sau manual într-o arhivă.

2. Mărci înregistrate

Logo-ul cgmDiabet, şi toate denumirile produselor şi/sau reprezentările grafice ale produselor aflate pe aceste pagini sunt mărci înregistrate ale partenerilor adiţionali, co-partenerilor, membrilor şi reprezentanţilor legali. Orice abuz sau utilizare neautorizată ale acestor mărci sunt interzise şi constituie încălcări ale legii mărcilor, legii dreptului de autor şi a altor legi ale proprietăţii intelectuale şi ale concurenţiei neloiale.

3. Renunţarea la drepturi ale părţilor terţe ale websitului

 1. Paginile acestui website conţin linkuri (“hyperlinkuri”) către alte websituri care sunt administrate de părţi terţe şi ale căror conţinuturi nu sunt cunoscute companiei DEYAN KRAFT MEDICAL SRL.
 2. DEYAN KRAFT MEDICAL SRL permite doar accesul către aceste situri, dar nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru conţinutul acestora. Linkurile noastre către websiturile părţilor terţe sunt menite să vă faciliteze navigarea. Formulările de pe siturile redirecţionate nu ne aparţin. Nu ne identificăm cu niciun fel de conţinut de pe paginile de website ale părţilor terţe. În particular, nu ne asumăm nicio răspundere pentru încălcările prevederilor legale sau pentru încălcările drepturilor părţilor terţe.
 3. Administratorii websiturilor la care se ajunge prin redirecţionarea de pe websitul CGMDIABET.RO sunt exclusiv responsabili de conţinutul acestor pagini, de asemenea de produsele puse în vânzare sau de comenzile relaţionate, de orice tip.
 4. DEYAN KRAFT MEDICAL SRL nu îşi asumă responsabilitatea pentru nicio încălcare a legii dreptului de autor, a legii mărcilor sau a drepturilor proprietăţii intelectuale sau personale care se pot produce pe o pagină accesată printr-un hyperlink.
 5. În cazul unei comenzi sau unei declaraţii legale de orice fel, se încheie un contract între utilizator şi administratorul websitului respectiv sau între utilizator şi altă parte legală sau persoană instruită în această privinţă, fără nicio relaţionare între DEYAN KRAFT MEDICAL SRL şi utilizator. Vă rugăm să consultaţi termenii legali şi condiţiile de utilizare de pe websitul redirecţionat.

  4. General Disclaimer

  Orice responsabilitate DEYAN KRAFT MEDICAL SRL pentru prejudiciile survenite în urma utilizării acestui website – fără a ţine seama de cauzele legale, inclusiv ofensele – este limitată la prejudiciile cauzate cu bună ştiinţă sau prin neglijenţă gravă. În aceeaşi măsură, responsabilitatea obligatorie DEYAN KRAFT MEDICAL SRL faţă de încălcările contractuale, totalitatea reclamaţiilor va fi limitată la prejudiciile previzibile. Acest lucru nu va afecta responsabilitatea DEYAN KRAFT MEDICAL SRL în privinţa legii Responsabilităţilor Produsului sau în alte garanţii oferite anterior. Deasemenea, limitările responsabilităţilor mai sus menţionate nu se aplică în cazul vătămărilor corporale, atentării la viaţa sau sănătatea unei persoane.

  DEYAN KRAFT MEDICAL SRL se angajzează să nu permită intruziunea viruşilor pe websitul CGMDIABET.RO, pe de altă parte, DEYAN KRAFT MEDICAL SRL nu poate asigura absenţa totală a viruşilor. Drept urmare, recomandăm o atenţie deosebită pentru protecţia împotriva viruşilor (ex: prin scanare)

  DEYAN KRAFT MEDICAL SRL nu răspunde de greşelile sau erorile serviciilor oferite pe website-ul CGMDIABET.RO, independente de responsabilităţile sale, nici de validitatea acestora.

  5. Prevederi şi declaraţii

  Prevederile şi declaraţiile de pe acest website au fost încheiate în concordanţă cu misiunea şi principiile noastre. Cu toate acestea, rezultatele actuale obţinute de DEYAN KRAFT MEDICAL SRL pot să difere considerabil faţă de aceste prevederi şi declaraţii deoarece depind de o serie de factori de natură macroeconomică şi competitivă, care sunt, în unele cazuri, independente de controlul DEYAN KRAFT MEDICAL SRL.