Upgrade Your Life – Campanie de donații

Împreună putem face diferența pentru persoanele cu diabet... dar avem nevoie de ajutorul tău!

Viața persoanelor cu diabet nu este deloc ușoară, mai ales în aceste vremuri, când pandemia de COVID-19 a adus provocări suplimentare pentru fiecare membru al comunității noastre. Este crucial ca o persoană cu diabet să aibă un control optim asupra stării sale, astfel încât să fie protejată în cazul apariției oricărei boli. Din acest motiv, echipa CGM Diabet România dă startul campaniei Upgrade Your Life!

upgrade-your-life-donation-jar

Ce este Upgrade Your Life?

Upgrade Your Life este o campanie de donații desfasurata in perioada 5-25 Aprilie 2021 în vederea strângerii de fonduri pentru achiziția de echipamente medicale pentru persoanele cu diabet. În urma campaniei, CGM Diabet România va dona dispozitive Biocorp Mallya și Genteel de valoarea donațiilor strânse către următorii beneficiari: Asociatia Copiilor si Tinerilor Diabetici-Mureș (ASCOTID) și Asociatia “Sprijin pentru Diabet” – București.

În plus, CGM Diabet se angajează să suplimenteze numărul echipamentelor medicale donate cu încă 6 dispozitive Biocorp Mallya și 6 dispozitive și ace Genteel.

Descarca regulamentul campaniei

Cum poți contribui?

Ai trei modalități prin care te poți implica în campania Upgrade Your Life:

1. Donează o sumă de bani la alegere 

 

Pic cu pic se face marea – atunci când orice sumă contează, nicio donație nu este prea mică! Poți alege să donezi una din sumele de mai sus sau o sumă mai mare (adaugi de mai multe ori în coșul de cumpărături suma pe care vrei să o donezi).

2. Redirecționează o sumă din valoarea produselor achiziționate

 

Nu e cel mai potrivit moment să faci o donație? Achiziționează produsele de care ai nevoie și optează ca o sumă din valoarea acestora să fie redirecționată de CGM Diabet România în numele tău către persoanele cu diabet.

3.  Donează direct un dispozitiv Biocorp Mallya sau Genteel

 

Vrei să contribui direct la îmbunătățirea calității vieții unei persoane cu diabet? Ajutorul tău îi va permite unuia dintre beneficiarii asociațiilor partenere să își gestioneze mai bine diabetul, să evite complicațiile și să aibă acces la tehnologiile și tratamentele de care are nevoie.

Cine beneficiază?

Am selectat 2 asociații dedicate pacienților cu diabet care vor beneficia de donațiile noastre:

ASCOTID

Asociatia Copiilor și Tinerilor Diabetici-Mureş

www.ascotid.ro

“Sprijin pentru Diabet”

Asociația medicală “Sprijin pentru Diabet”, București

www.sprijinpentrudiabet.ro

Oricum alegi să-l oferi, sprijinul tău schimbă vieți. Îți mulțumim foarte mult!

Indiferent dacă ai fost diagnosticat recent, ai diabet de mult timp, iubești sau pur și simplu cunoști pe cineva care are diabet, știi ce înseamnă traiul cu această boală. Vestea bună este că există modalități de a da înapoi și de a oferi sprijin la un nivel mai mare celor care au nevoie de tot ajutorul pe care-l pot primi! Alătură-te și tu campaniei Upgrade Your Life a CGM Diabet România!