Definitii si Termeni Abonamente Dexcom

Definitii si Termeni

cgmDiabet.ro – este proprietatea a Deyan Kraft Medical srl, cu sediul in Str. C.S.Nicolaescu Plopsor, nr. 49, bl.49 C-03, Dolj, Romania, inregistrata  la Registrul Comertului sub nr. J16/2662/2017, Cod Unic de lnregistrare 38341889, cu Cod de inregistrare in scopuri de TVA RO38341889, cont bancar RO70INGB0000999907267667 deschis la banca ING Bank, numar de telefon 0799.044.255, denumit în continuare “Organizator”

Utilizator – poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani pentru a achizitiona toate produsele sau persoana juridica sau orice entitate juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda.

Cont – partea din Site formata dintr-o adresa de e-mail si o parola care permite Utilizatorului efecturea de Comenzii si care contine informatii despre Utilizator si istoricul acestuia in Site (Comenzi, facturi fiscale, garantii bunuri, etc.). Utilizatorul este responsabil ca toate informatiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete.

Site – magazinul online gazduit la adresa web cgmDiabet.ro si subdomeniile acestuia.

Comanda – forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Cumparatorul transmite Vanzatorului,  intentia sa de a achizitiona Bunuri si Servicii de pe Site.

Card – este un card de credit sau debit în lei, principal sau suplimentar, emis de o instituţie financiar-bancarăfolosit pentru a efectua plata bunurilor sau serviciilor comandate pe website-ul www.cgmDiabet.ro  şi care poate fi debitat de Organizator pentru plata abonamentelor.

Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu, listat pe site, inclusiv  Bunurile mentionate in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Cumparatorului ca urmare a Contractului incheiat.

Campanie – punerea in vanzare a unor bunuri la un pret redus pe o perioada limitata de timp. CampaniaAbonament Dexcom – este un un serviciu pe bază de abonament dezvoltat şi administrat de cgmDiabet.ro, adresat Utilizatorilor. Programul este organizat şi se desfăsoară exclusiv online pe website-ul cgmDiabet.ro

Contract – reprezinta contractul la distanta incheiat intre Vanzator si Cumparator, fara prezenta fizica simultana a Vanzatorului si a Cumparatorului.

Continut

 •  toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
  •    continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
  •    orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
  •    informatii legate de Bunurile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
  •    informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
  •    date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.
  •    Imaginile produselor prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si pot diferi in orice mod (culoare, aspect etc.) de imaginile produselor livrate, acestea putand prezenta abateri minore de la pozele si descrierile prezentate pe site.

Cosul meu – sectiune din Cont care permite Utilizatorului sa adauge Bunuri pe care doreste sa le achizitioneze.

Newsletter – mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS) asupra Bunurilor si Serviciilor si/sau a promotiilor desfasurate de Vanzator intr-o anumita perioada, fara niciun angajament din partea Vanzatorului cu referire la informatiile continute de acesta

Tranzactie – incasarea sau rambursarea unei sume rezultata din vanzarea unui Bun si/sau Serviciu de catre cgmDiabet, Cumparatorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Vanzator, indiferent de modalitatea de livrare.

“Pret abonament Dexcom  este un pret de vanzare al Bunului pentru utilizatorii care detin un abonament Dexcom lunar sau trimestrial.

Produsele cumparate prin intermediul cgmDiabet.ro nu pot fi revandute sau distribuite in scopuri comerciale.

Abonamente flexibile Dexcom ONE

 1. Puteți ANULA oricând serviciul de abonament flexibil. Vine ușor, pleacă ușor.
 2. Mai multă liniște: obțineți toate consumabilele Dexcom ONE cu livrare automată pentru a nu rămâne niciodată fără ele.
 3. Livrări automate în fiecare lună sau la fiecare 3 luni, cu date de livrare flexibile.
 4. Economisiți până la 20% în comparație cu achiziționările separate.

Abonament Dexcom –  este un serviciu pe baza de subscriptie platita lunara sau trimestrial, care ofera acces Utilizatorului la reduceri la anumite  produse Dexcom.  Abonamentul Dexcom ONE este o ofertă exclusiv online. Abonamentul este recurent, motiv pentru care prin subscripție, acesta se reînnoiește lunar sau trimestrial (in functie de tipul de subscriptie aleasa) până la o notificare expresă contrară, clientul putând să renunțe la abonament prin accesare secțiunii Abonament din contul de utilizator. Serviciul nostru de abonament flexibil îți permite să ANULEZI oricând, oferindu-ți liniște.

Incheierea contractului si livrarea de produse

2.1. Prin inregistrarea unei Comenzi pe Site, Utilizatorul este de acord cu forma de comunicare prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.
2.2. Notificarea primita de catre Utilizator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare si nu reprezinta acceptarea Comenzii. Aceasta notificare se face electronic sau telefonic.
2.3. Prezentarea bunurilor în magazinul online nu constituie o ofertă obligatorie din punct de vedere juridic, ci doar un catalog online cu caracter neobligatoriu.

2.4. Sunteți responsabil de datele furnizate atunci când vă înregistraţi sau plasaţi o comandă. cgmDiabet.ro nu își asumă nicio răspundere pentru comenzi eșuate sau nereușite sau pentru retururi cauzate de date incomplete.

2.5. Contractul se considera incheiat intre Vanzator si Utilizator in momentul primirii de catre Utilizator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a Comenzii.
2.6. Documentul si informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Site vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia fiind certificatul de garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia pentru Bunurile achizitionate.

2.7. Livrarea comenzii se face intre 1 si 5 zile lucratoare de la primirea confirmarii platii.

2.8. Toate colete se livreaza prin intermediul serviciului de curierat rapid.

2.9 În funcție de planul de abonament ales, lunar sau trimestrial, planul de abonament Dexcom ONE Flexi, plata se va efectua ca inainte de expedierea comenzii. Pentru abonamentul lunar, plata se va efectua în fiecare lună folosind cardul de credit din contul tău. Pentru abonamentul trimestrial, plata se va efectua în fiecare trimestru folosind cardul de credit din contul tău. Plata se va efectua întotdeauna inainte de expedierea comenzii.

Politica de vanzare Online

3.1. Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si includ T.V.A.

3.2 Toate informatiile folosite pentru descrierea Bunurilor si/sau a Serviciilor disponibile pe Site nu reprezinta o obligatie contractuala din partea Vanzatorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

Subcontractare

4.1. Vanzatorul poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru Servicii ce tin de onorarea Comenzii, cu informarea Utilizatorului, nefiind necesar acordul acestuia.

Plata

5.1. În cazul cumpărăturilor efectuate cu cardul de credit, cardul dumneavoastră va fi debitat înainte de momentul în care va trebui expediată comanda.
5.2. Facturile pot fi expediate atât în format electronic cât si tiparite

Politica de rambursare si retragerea din contract

6.1. Pentru Comenzile achitate cu card bancar, restituire se va efectua in contul din care a fost efectuata plata, la alegerea Utilizatorului in 14 zile calendaristice de la data primirii returului;

6.2. Dacă vă retrageți, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră (cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ați ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi), fără întârzieri nejustificate, însă în cel mult 14 zile de la data la care am primit notificarea dumneavoastră privind retragerea din acest contract.

6.3. Aveţi obligaţia de a ne returna sau de a ne preda toate produsele fără întârzieri nejustificate, însă în cel mult 14 zile de la data la care ne-aţi transmis notificarea de retragere din prezentul contract.

6.4. Returul este acceptat in termen de 14 zile de la primirea coletului.

Forta majora

Nici una din parti nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial este datorata unui eveniment de forta majora. Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

Procedura de retur

Pentru a efectua un retur, Utilizatorul trebuie sa acceseze pagina Politica de Retur din cadrul Site-ului cgmDiabet.ro unde se completeaza formularul de retur cu nume, prenume, motiv, numar comanda si contul bancar.

Poți returna produsele achiziționate de pe site fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 de zile calendaristice de la primirea produselor, conform prevederilor OG 130/2000 privind protecția consumatorilor. Există mai multe tipuri de produse care nu pot fi returnate din motive de igiena.

Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original și sigilate, nedeteriorat impreuna cu toate accesoriile aferente produslui. Ne rezervăm dreptul de a accepta sau de a refuza returul numai după ce produsele au fost verificate și corespund condițiilor de retur. În cazul în care returul se soluționează cu restituirea contravalorii produselor, rambursarea se va face prin virament bancar în contul indicat în formularul de retur, în cel mult 14 de zile de la primirea produselor înapoi.

Returul este acceptat in termen de 14 zile de la primirea coletului dupa cum urmeaza:

Returul se va face catre sediul companiei Deyan Kraft Medica, cu sediul in Str. C.S.Nicolaescu Plopsor, nr. 49, bl.49 C-03, Dolj, Romania. Costul returului va fi suportat de catre cumparator si se va efectua doar cu companiile de curierat cu care compania are contracte.

Litigii

Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea produselor si a serviciilor va fi rezolvat pe cale amiabila. ln cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane.

Produsele sunt oferite dupa cum sunt prezentate si in limita stocului disponibil.