Data Management – mySugr

Aplicatia mySugr 

Aplicația mySugr, creată de persoane cu diabet pentru persoanele cu diabet,  își propune să simplifice viața cu diabet. Oferim persoanelor cu diabet zaharat instrumentele, know-how-ul și încrederea pentru a le ușura complexitatea rutinei zilnice de diabet.

mySugr este un însoțitor de top pentru a vă monitoriza și gestiona diabetul cu toate informațiile relevante stocate pe smartphone și gata de utilizare. Rămâneți responsabil de sănătatea dumneavoastră, gestionați-vă aportul de insulină și preluați controlul asupra diabetului în fiecare zi. Pe scurt, ne propunem să facem ca diabetul să fie cât mai ușor de gestionat

Aplicația mySugr stochează toate datele dumneavoastră importante despre diabet de la dispozitivele conectate, integrări și inregistrari manuale, într-un singur loc convenabil. Aplicația mySugr vă va fi alături pe tot parcursul călătoriei dumneavoastră cu diabet, ajutându-vă să rămâneți motivat și încrezător

Get it on Google Play   Download at the App Store

mySugr app

Tot ce trebuie să știți despre funcțiile aplicației mySugr

Jurnalul mySugr 

Te-ai gândit vreodată să ții un jurnal al diabetului? Cu aplicația mySugr, acest lucru este foarte ușor de făcut. mySugr oferă câteva instrumente fabuloase pentru a face ca logarea să nu fie o corvoadă. În aplicația mySugr puteți înregistra date importante de terapie, cum ar fi glicemia, mesele, activitatea, insulina și multe altele! Funcții utile, cum ar fi Funcția Foto și personalizarea intrării, înseamnă că puteți îmbrățișa lumea minunată a înregistrării datelor și puteți arunca jurnalele vechi. În sfârșit, o aplicație de gestionare a diabetului care este unică și specială, la fel ca dvs.!

 • Toate datele dvs. într-un singur loc
 • Gata cu jurnalele, calculatoarele și jurnalele alimentare
 • Înregistrare intuitivă cu o interfață plină de culoare, ușor de utilizat. și un mic monstruleț încurajator care te motivează la fiecare pas
 • Personalizați fiecare intrare pentru a se potrivi nevoilor dvs. unice de management
 • Înregistrarea digitală convenabilă facilitează gestionarea diabetului

Conectarea dispozitivelor dvs.

La mySugr, suntem de părerea umilă că hârtia este pentru origami, nu pentru jurnale. De aceea, atunci când vă conectați dispozitivul pentru diabet la mySugr, glucometrul conectat va înregistra automat valorile glicemiei în aplicație. Nu mai trebuie să vă deranjați să răsfoiți paginile! Totul este disponibil în câteva atingeri în aplicație. Conexiunea aduce libertate!

 • Importarea automată a datelor economisește foarte mult timp
 • Conectați-vă glucometrul și evitați erorile de înregistrare manuală
 • Conectați-vă dispozitivul de urmărire Google Fit® sau Apple Health® pentru a urmări cu ușurință datele de fitness
 • Bucurați-vă de timp suplimentar în zilele dvs. datorită funcției Bluetooth

Bolus Calculator mySugr

Calculatorul bolus mySugr este exact ca un matematician de buzunar. Știm că aceste calcule matematice ale bolusului pot fi dificile. Lasă-ne să facem noi calculul, ca să nu fii nevoit să îl faci tu! Calculatorul bolus mySugr vă ajută să calculați cantitatea potrivită de insulină pentru corecții și orele de servire a  maselor. Mai puțin timp de matematică, mai mult timp la masă! Dozați cu încredere!

 • Configurația este personalizată cu factorii dvs. unici de terapie
 • Spuneți adio presupunerilor atunci când vine vorba de calculele insulinei
 • Dozare îmbunătățită a insulinei cu calcule precise de fiecare dată
 • Ajustați calculatorul bolus mySugr și setările de terapie oricând în cadrul aplicației, sub „Profil și setări” și „Terapia cu insulină”

mySugr Analytics

Obțineți o privire clară asupra a ceea ce se întâmplă cu diabetul dumneavoastră folosind mySugr Analytics. Raportul din aplicația mySugr vă arată o analiză a tuturor punctelor de date relevante, precum și a valorilor glicemice  din sânge. Pur și simplu glisați spre stânga și accesați datele dvs. despre diabet din ultimele 7, 14, 30 sau 90 de zile. Datorită infograficelor clare, veți putea identifica zonele în care managementul dvs. ar putea fi optimizat. Informații utile pentru decizii în timp util:

 • Statisticile zilei curente sunt vizibile pentru reglaj fin (bolus-).
 • Infograficele colorate facilitează detectarea modelelor
 • Comparați datele din zilele lucrătoare și analizați glicemia pentru tendințe
 • Pur și simplu glisați spre stânga și vedeți modelele pentru săptămână, lună și chiar trimestru

Estimarea HbA1c – mySugr

Când spunem că vrem să ușurăm managementului diabetului, vorbim serios! Știm cât de îngrijorător poate fi atunci cand comunicati valoarea glicemica HbA1c la medic. De aceea am construit o valoare estimată a HbA1c chiar în aplicația mySugr! După ce ați înregistrat suficiente valori ale glicemiei, vă puteți vizualiza eHbA1c* oricând și oriunde, aruncând o privire in aplicație. Aaaa și respira…Fără surprize trimestriale!
● Înregistrarea regulată înseamnă actualizări constante ale eHbA1c
● Obiectivele de sănătate pe termen lung ale diabetului sunt întotdeauna în vedere.
● Participați cu încredere la vizitele dvs. trimestriale la medic

Functia mySugr Meal Photos

Când vine vorba de înregistrarea alimentelor, cu cât sunt mai multe detalii, cu atât mai bine. „Pizza” nu este doar pizza până la urmă! Cu funcția Meal Photo din aplicația mySugr, puteți spune povestea din spatele datelor dvs. Urmăriți modul în care corpul dumneavoastră procesează diferite alimente, urmăriți mesele preferate și deveniți un cunoscător al numărării carbohidraților! Ajustați-vă favoritele!

 • Duceți înregistrarea alimentelor la nivelul următor
 • Păstrați o evidență a tuturor meselor preferate
 • Priviți în urmă și aflați cum diferite alimente influențează gestionarea dvs unică a diabetului
 • Faceți ajustări specifice mesei pe baza glicemiei anterioare
 • Deveniți un cunoscător al numărării carbohidraților

Raportul mySugr

Descărcați și accesați toate datele dumneavoastră despre diabet în doar câteva clicuri! Raportul mySugr compilează datele dvs. pentru imprimare ușoară sau partajare digitală. Datorită funcției de raportare, vă puteți accesa datele oricând și oriunde și chiar puteți trimite o prezentare generală direct echipei de asistență medicală. Rapoartele mySugr vă oferă :
●  Valoarea HbA1c estimată — deoarece glicemia se poate modifica în timp, afișarea unei valori HbA1c estimată poate ajuta la îmbunătățirea săptămânilor care se simt puțin „în afara”. Dacă faci modificări treptate pentru a-ți îmbunătăți controlul, vei putea vedea și progresul pe care îl faci!
● Media glicemiei pe săptămână
● Abaterea standard pentru săptămâna ( factorul de „swing”)
● Timpul de activitate pentru săptămână

Functia Cautare Inteligenta – mySugr 

Datele sunt fundamentul terapiei diabetului. Dar să cerni munți de date pentru informații specifice e ca și cum ai căuta un ac mic într-un car de fân foarte mare. Căutarea inteligentă a mySugr vă permite să căutați rapid prin toate datele dvs. folosind o mare varietate de filtre. Datele dvs. lucrează pentru dvs.!
● Găsiți rapid orice eveniment sau intrare care poate fi căutat în doar câteva clicuri.
● Căutați în aproape 50 de etichete din introducerea de date personalizată.
● Comparați intrările după locație, oră, text în formă liberă și multe altele.
● Găsiți evenimente sau tendințe recurente pentru ajustări ale terapiei.
● Ajutați-vă medicul  să identifice anumite modele în datele dvs.

Roche Accu Chek Instant si configurarea cu aplicatia mySugr