Cum functioneaza Dexcom ONE

Nivelul glucozei,
oricând,
oriunde cu
Dexcom ONE†

Testarea glicemiei din degete oferă doar o imagine statică, în timp ce cu sistemul de Monitorizare Continuă a Glucozei în Timp real Dexcom ONE (CGM), obțineți imaginea completă a nivelului glucozei – astfel încât să puteți lua decizii de tratament mai sigure în orice moment.†,1

One small device
One simple app

Gestionarea diabetului este mult mai ușoară cu Dexcom ONE pentru persoanele cu diabet zaharat tip 1 sau tip 2. Un mic senzor care măsoară cu precizie valorile glucozei 24/7, și le transmite direct pe smartphone§ sau Receiverul Dexcom ONE¶ – toate acestea fără înțepături de degete* și fără scanare.

Deci, veți ști întotdeauna valorile glucozei, indiferent ce faceți.

Alerte care vă ajută să petreceți mai mult timp în Time in Range

Alertele personalizate vă anunță de fiecare dată când nivelul glucozei dvs. depașește nivelurile crescute și scăzute ale glucozei, astfel încât să puteți acționa din timp.

Uneori, puteți avea valori mai crecute ale nivelului glucozei după servirea mesei. Dexcom ONE vă permite să întârziați prima alertă de nivel crescut, făcând alertele mai relevante și este conceput pentru a evita stresul cauzat de prea multe de alerte.

Rămâneți motivați și urmări-ți progresul cu informații relevante

Dexcom Clarity ușureazaă vizualizarea rapoartelor și a tendințelor diabetului, astfel încât să puteți o imagine completa asupra evoluției valorilor glicemice. Puteți vizualiza rapoartele Clarity direct în aplicația Dexcom ONE pentru a urmări intervalul Time In Range.
Puteți chiar să partajați toate informațiile glicemice din Dexcom Clarity cu medicul dvs. diabetolog pentru consultații mai eficiente – lăsând mai mult timp pentru a discuta alte probleme.

Vedeți diferența pe care o pot face micile schimbări

Urmăriți nivelul glucozei în timp real și descoperiți cum alegerile alimentare, rutina exercițiilor fizice și nivelul de stres vă influențează valorile – astfel încât să puteți vedea impactul pozitiv pe care îl fac micile schimbări.

Petreceți mai mult timp în intervalut Țintă – Time in Range,**,††,4-8  reduce hemoglobina HbA1C,††,4-6,8,9  îmbunătățiți starea generală de bine și satisfacția cu gestionarea tratamentul.††,6,9

Intuitiv și adaptat pentru tine și stilul tău de viață

Dexcom ONE simplifică gestionarea diabetului. Este ușor de utilizat și aplicat cu apăsarea unui buton. Poartă-l în felul tău, in cele 3 zone aprobate – partea superioară a brațului, pe abdomen sau partea superioară a feseleor (pentru copii cu vârsta între 2 și 17 ani)‡‡

70% dintre utilizatorii Dexcom ONE au afirmat ca acesta este ușor de utilizat. 10

Descoperă beneficiile monitorizării continue a nivelului glucozei

288 de citiri ale nivelului glucozei în fiecare zi, cu ZERO înțepături în degete* si ZERO calibrări.

Ce este un sistem de monitorizare continua a glicemiei CGM?

Un sistem de Monitorizare Continua a Glucozei  CGM (Continuous Glucose Monitor), este un dispozitiv medical care măsoară nivelul glucozei atât în timpul zilei cât si în  timpul noptii.

CGM Dexcom ONE vă oferă flexibilitatea și confortul pentru a vă monitoriza valorile glucozei oricând, oriunde așa cum doriți. Sistemul Dexcom ONE  vă poate furniza măsuratori ale glicemiei 24 din 24 ore, însemnând că puteti să vedeti trendul In Mod Continuu

Cu o simplă privire rapidă către smartphone compatibil aveti posibilitatea să vedeți valorile actuale ale glucozei, unde se îndreaptă și cât de repede îsi va schimba nivelul, astfel încât să puteți lua măsuri imediate

Puteti obține informații valoroase despre nivelul  glucozei, viteza și trendul ei, anumite tipare pe care nu le-ați observat până acum, precum și informații adiționale pentru a vă controla proactiv diabetul.

Utilizatorii care folosesc un sistem CGM Dexcom ONE iși controloeaza proactiv niveluri ridicate și scăzute ale glicemiei, in plus oferă o perspectivă suplimentară asupra impactului pe care mesele, exercițiile și perioadele de boala le pot avea asupra nivelurilor glucozei.

Sistemul Dexcom ONE contribuie activ la o mai bună gestionare a diabetului, ajutându-va sa luati decizii privind tratamentul pe baza informatiilor primite, in comparatie cu informatiile primite de la un glucometru traditional.

Studiile au confirmat ca utilizand un sistem CGM Dexcom ONE puteti reduce valorile hemoglobinei A1C si reduceti riscul episoadelor de hipoglicemie, daca sunteti sub terapie cu injectii multiple (MDI) cu insulina sau pompa de insulina.

Cum functioneaza Dexcom ONE?

Sistemul de Monitorizare continuă a Glucozei Dexcom ONE

Doar un dispozitiv mic și o aplicație simplă care vă duc cu un pas mai aproape de un mai bun control al diabetului.

Sistemul de Monitorizare Continuă a Glucozei (CGM) monitorizează nivelurile glucozei pe tot parcursul zilei si a noptii.

Un utilizator nou Dexcom ONE are nevoie pentru a incepe Monitorizarea Continua a Glucozei de un Transmițător Dexcom ONE,  un set de Senzori Dexcom ONE si un smartphone compatibil sau un Receiver Dexcom ONE

Senzorul este partea unui sistem de Monitorizare Continuă a Glucozei (CGM) care este introdus sub piele, ceea ce îi permite să măsoare nivelul glucozei. Vă trimite informatiile glicemice wireless (fără fir) la  un un smartphone compatibil sau un Receiver Dexcom ONE, ajutându-vă să vă urmăriți trendurile și nivelurile de zahăr din sânge și să luați decizii de tratament mai informate.

Dexcom ONE este un sistem CGM aprobat  de către European Medicines Agency (EMA) si Food and Drug Administration U.S (FDA), care vă permite să luați decizii de tratament Fără Intepături și Fără Calibrări.

Senzorul Dexcom ONE  este plasat usor si automat cu ajutorul unui Auto-Aplicator  în țesutul subcutanat si efectuează măsurătorile glucozei in mod continuu din lichidul interstițial. Auto-aplicatorul facilitează inserția și minimizează posibilitatea eșecului datorat erorii de plasare si permite plasarea senzorului sub piele într-o manieră rapidă și simplă, evitând, în același timp, posibilitatea aparițiilor accidentelor.

Transmitatorul Dexcom ONE  este reutilizabil timp de 3 luni de la data activarii, se conectează la Senzorul Dexcom  ONE și transmite valorile glucozei In Timp Real, astfel încât utilizatorul poate vizualiza informațiile direct pe smartphone-ul sau compatibil. Prin aplicatia dedicata Dexcom ONE sunt afisate nivelurile actuale ale glucozei  și trendul acesteia. Pot fi setate alerte personalizate atunci când sunt atinse anumite valori ale gluczei.

Pentru început, trebuie doar să purtați un mic dispozitiv pe abdomen sau pe braț, să-l conectați la Receiverul Dexcom ONE sau să instalați Aplicația Dexcom ONE pe un smartphone compatibil°.

Un sistem de Monitorizare Continuă a Glucozei vă poate ajuta să atingeți obiectivele dumneavoastră de tratament cu ZERO înțepături în degete*, pentru o mai bună calitate a vieții.

°În cazul în care alertele și citirile aferente nivelului glucozei, efectuate de Dexcom ONE, nu se corelează cu simptomele sau așteptările dumneavoastră, folosiți un glucometru pentru a lua decizii de tratament al diabetului

Cum funcționează Dexcom ONE?

 1. Senzorul Dexcom ONE
 2. Transmițătorul Dexcom ONE
 3. Aplicația Dexcom ONE pe un smartphone compatibil sau Receiverul Dexcom ONE sau

Senzorul

 • Măsoară nivelul glucozei de la nivel subcutanat
 • Poate fi utilizat până la 10 zile
 • Rezistent la apă (de ex.: duș, înot)ˢ

Transmițătorul

 • Transmițătorul se fixeaza peste senzor
 • Transmițătorul trimite citiri ale glucozei la fiecare 5 minute către smartphone-ul dumneavoastră compatibil
 • Durează 90 de zile – se va reutiliza pe parcursul mai multor sesiuni ale senzorilor

Receiverul

 • Ecran tactil, ușor de utilizat
 • Se poate utiliza în locul unui smartphone compatibil
 • Valori indicate direct și valori memorate ale glucozei, acces la rapoartele Clarity care pot fi partajate cu medicul specialist, alerte personalizabile pentru nivel ridicat și nivel scăzut al glucozei.

Aplicația

 • Oferă alerte de valori crescute/scăzute ale glucozei
 • Disponibil gratuit în magazinele de aplicații Apple Romania și Google Play Romania
 • Este necesar un smartphone compatibil

Beneficiile utilizarii Dexcom ONE

In comparatie cu un glucometru traditional, care  furnizeaza doar o singura valoarea a glicemiei masurata la un moment dat, sistemul CGM Dexcom ONE va furnizeaza in timp-real, informatii dinamice ale glicemiei la fiecare 5 minute – pana la 288 de inregistrari in 24 ore, oferind o solutie performanta pentru a vedea ce se intampla in permanenta cu valorile glucozei.

Reducerea A1C

A fost dovedit stiintific ca utilizarea sistemului Dexcom CGM a fost cea mai buna solutie in managementul glicemiei pentru reducerea A1C. Pacientii cu Diabet Tip 1 au experimentat o reducere a A1C cu o medie de 1,3% **¹

Reducerea Hipoglicemiilor

Sistemul CGM Dexcom nu doar reduce valoarea hemoglobinei A1C,
numeroase studii au demonstrat ca poate
reduce timpul petrecut in
hipoglicemie ¹¯³

Monitorizare continua pe timp de noapte

Sistemul CGM Dexcom ONE este prevazut cu alerte care va informeaza daca va aproapiati de niveluri scazute sau crescute ale glicemiei

 • Reduceti nivelul hemoglobinei A1C fara sa cresteti frecventa hipoglicemiilor
 • Cresteti perioada cand aveti nivelul glicemiei in intervalul target-ului
 • Cresteti informatiile si cunostintele despre efectele alimentelor, insulinei, stresului si activitatile fizice asupra controlului glicemiei.
 • Cresteti cunostintele despre trendul glicemiei, incluzand cresterea sau scaderea rapida a nivelului glicemic