Cum functioneaza Biocorp Mallya

Biocorp Mallya - Upgrade Your Life

Mallya transforma

pen-ul de insulina

intr-un dispozitiv inteligent

Mallya preia automat informatiile administrarii insulinei (doză, dată, oră, tipul insulinei) și trimite informațiile în timp real către aplicaţia mobilă dedicată folosind tehnologia Bluetooth. Mallya este în prezent singurul dispozitiv medical disponibil in categoria sa care este corespunde standardului medical CE clasa II-b. Informațiile transmise sunt garantate cu un nivel ridicat de acuratete.

Compatibil_

Mallya este compatibil cu toate pen-urile de insulină de unică folosință: Solostar®, Kwikpen® și Flexpen®.

Port USB_

Mallya este reîncărcabilă prin USB. Folosind pen-ul de 3 – 4 ori pe zi, trebuie să îl încărcați doar o dată pe lună.

Detasabil_

Mallya este detașabil, astfel încât să îl puteți reinstala pe fiecare pen nou și să îl utilizați timp de cel putin 2 ani.

Convenabil_

Mallya nu schimbă modul în care vă folosiți pen-ul pentru insulină: selectarea dozei și injectarea au loc exact așa cum sunteți obișnuiți in mod normal. Semnalele vizuale și audio vă pot ghida în timpul administrarii insulinei.

Conectat_

Mallya colectează automat doza livrată cu o precizie foarte mare, apoi transferă datele în timp real pe smartphone-ul dvs. Nu este nevoie să faci altceva.

Organizat_

Puteți verifica jurnalul injecțiilor: doza selectată, tipul de insulină, data și ora. De asemenea, aveți opțiunea de a partaja aceste date cu persoana aleasă de dvs.

De ce este util dispozitivul Mallya?

Nu mai tii minte cand ti-ai facut ultima injectie?

Vrei sa stii daca copilul tau si-a administrat doza de insulina?

Nu mai stii ce doza ai injectat?

 

Vrei sa arati doctorului tau jurnalul de administrari?

Mallya vă permite să vă îmbunătățiți complianta terapiei cu insulina și să fiti mai increzatori atât în utilizarea stiloului în sine, cât și în gestionarea tratamentului, datorită solutiei tehnologice inovative pe care o incorporeaza.

CARACTERISTICI

Mallya este compus din doua componente: transmițător inteligentă şi buton, care pot fi montate pe un stilou (pen) de insulină de unică folosință .

Mallya vă permite să:

  • să înregistrati auotmat incrementul selectat (doza de insulină administrată),
  • să înregistrati automat ziua și ora la care a fost injectată fiecare doză de insulină administrată,
  • să transmiteți doza, ziua/ora la care fiecare doză de insulină a fost administrată către  aplicația mobilă compatibilă cu un dispozitiv mobil asociat prin bluetooth (smartphone).

BENEFICIISistemul Mallya este conceput să ajute pacienții să păstreze înregistrări exacte ale administrarilor injecțiilor lor de insulină (fără a oferi un tratament specific sau sugestii de tratament). Scopul dispozitivului este de a ajuta pacienții să îmbunătățească aderența la tratamentul lor și să împărtășească datele medicului diabetologMallya este un dispozitiv de transfer și colectare wireless a datelor dozelor de insulină administrate de către stilouri injectoare compatibile.

Tehnologia integrată măsoară un câmp magnetic și îl traduce într-o doză de insulină. Aceste date sunt apoi transmise prin Bluetooth către smartphone-ul dvs.

Odată instalat pe pen-ul de insulina, Mallya nu interferează cu injectarea obișnuită de insulină. Mallya vă poate ghida însă, indicând sfârșitului injecției dvs printr-un semnal sonor și luminos

Pentru ce este utilizat Mallya?

Mallya vă permite îmbunătățirea gestionarii  diabetului mulțumită colectării automate a datelor privind injecțiile cu insulină și posibilitatea de a transfera aceste datele către medicul diabetolog.

Sunt interesat de Mallya