Publicat pe

Povestea Invingatorului: Stanagui Darius Anton Tudor

Povestea noastră ar fi cam așa:

intr-o zi din Septembrie 2018 văzând cum copilul se topește fizic, arata ca un copil rahitic bea des apa spunea mereu mama imi este sete, urina des in cantități mari, am decis sa mergem de urgenta la spital.

Ajungând acolo ne au dat antibiotic și mi s a spus copilul este racit. A doua zi la ora 8 dimineața ca un făcut aveam programare pentru analize,  am fost cu băiețelul meu care avea 5 ani și 7 luni, ne au recoltat probe sânge si asteptam sa primesc răspunsul ca orice cetățean.

Nici nu am plecat bine de la cabinet ca am fost sunată sa ma prezint la cabinet.  Chiar ma întrebam doamne ce repede au ieșit analizele, dar spre nefericire veștile au fost proaste, crunte,  mi s e comunica ca băiețelul are diabet.

356 glicemia si sa-i iau bagajul și sa ne internam, pana am ajuns la spital am făcut 500 glicemia, copilul era o leguma urma sa între in coma. De cum am ajuns la spital a fost preluat și băgat pe secție și din acel moment a început calvarul atât pentru mine cât si pentru copil.

Credeți-mă ca la momentul respectiv eu mama nu aveam nici o putere sa îmi alin copilașul, doar sa ma rog la bunul Dumnezeu sa trecem cu bine, doua branule de sânge recoltate la fiecare 2 ore etc

Viața noastră din acel moment nu mai exista, ne fusese schimbată cu totul diferit.  După toată suferința și durerea copilului am ieșit din spital acasă, alta parte – obișnuința cu înțepături chiar și de 13 ori pe zi pentru aflarea glicemiei care se făcea din 2 in 2 ore.

La un moment dat nu mai ieșea sângele pentru test, mânuțele erau transpirate, testele dădeau eroare și o luam de la capăt,  dureros dar am trecut cu rugăciune către Dumnezeul nostru,  durerea mea.

Sufletului unui părinte care își vede copilul mirosind o placinta spunând: mami știu ca nu am voie dar cumpara-mi doar sa miros

:(((( ma Ucidea

Sau întrebarea de ce mami mi-a dat Dumnezeu boala asta sa nu mai fiu cum eram înainte.  Și azi îmi mai pune întrebarea aceasta.

Acum ne am mai stabilizat și mergem cu speranța ca viața unui om cu diabet tip 1 zaharat sa aibe mai putina suferința și mai multă speranța spre bine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.